Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Кодак си партнира с Комори на Open House Event

2202

Kлиентите на Кодак могат да открият как да извлекат повече ползи от техните машини и да увеличат производителността, като посетят събитието Komori Technology 2010 Open House. Темата на семинара е „Офсетов печат при поискване – нови решения за по-голяма производителност.”

На събитието ще има демонстрации, показващи на участниците как да подобрят всеки етап от техния производствен цикъл, от предпечат до довършителни операции. Събитието ще се състои в централата на Комори в Европа, Утрехт, на 9-11 Ноември 2010.

Ще се провеждат четири демонстрации на живо всеки ден. Ще работи цяла производствена линия, позволявайки на присъстващите да наблюдават всеки етап от производството и да проследят създаването на една брошура от предпечата до книговезването.

За демонстрациите Комори ще използват последното си поколение печатни машина с УВ мастила и термални пластини KODAK TRILLIAN SP на Кодак.

Ще бъдат показани KODAK Unified Workflow Solutions (системи за управление на работния поток), включително KODAK PRINERGY Workflow System и KODAK INSITE Workflow System.

Презентациите на Кодак на събитието, ще бъдат изнесени от Дейв Сипс, бизнес мениджър Unified Workflow, Кодак Франция Бенелюкс Клъстер и Бернард Дайненс, бизнес директор Предпечат и Unified Workflow Solutions, Кодак Франция Бенелюкс Клъстер.

На щанда на Кодак по време на изложението посетителите ще могат да научат в подробности информация за продуктите на компанията и експертен съвет за това как да подобрят своята печатна дейност.

Ще присъства и холандският клиент на Кодак, Друкерий Уееврес, за да сподели опит в работата си с термалните пластини KODAK TRILLIAN SP в неговата компания.

На семинара Komori Solutions ще бъдат представени от: новата петцветна 50х70 ENTHRONE 29, LITHRONE SX640 и LITHRONE S840P Perfector, която е с H-UV технология за бързо съхненене. LITHRONE S840P ще бъде използвана за демонстрации на бърз технологичен процес на работа.

„Присъствието на Кодак на Komori Technology 2010 Open House подчертава нашата решеност за партньорство с компании, които споделят нашият ентусиазъм за сътрудничество и предлагат допълнителни технологии.
Събитието е идеална възможност за нас да покажем последните си иновации,  а присъстващите да могат да видят технологиите  в реална работна среда. Това ще им помогне по-добре да разберат значението, което нашите решения имат за техния бизнес.” заключи г-н Даененс от Кодак

Превод: Иван Иванов
Източник: Kodak press release

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.