Новият работен поток на KODAK – PRINERGY 6.1 опростява допълнително предпечатния процес

2188
Новият работен поток на KODAK – PRINERGY 6.1 опростява допълнително предпечатния процес

Последният PRINERGY работен поток предоставя подобрено създаване на работни задания и нови инструменти за изграждане на сценарии.

KODAK - PRINERGY 6.1

 

Водещият в печатната индустрия софтуер за производствен работен поток на Kodak продължава да вдига летвата в автоматизацията и опростяването на предпечата с пускането на KODAK PRINERGY Workflow 6.1. Тази нова версия на PRINERGY продължава да надгражда върху историята на иновации с по-добър уеб-базиран интерфейс и лесни инструменти за управление на работните задания, включително модул за изграждане на сценарии, прозорец за описване на крайния продукт, частични и секционни изгледи и списък с цветоотделки. Заедно, тези актуализации предлагат на клиентите лекота за използване и по-голям контрол за повишена последователност и ефективност в техните предпечатни операции.

„Създаването на KODAK PRINERGY Workflow 6.0 цели да предостави лекота на използване и автоматичен контрол, както за начинаещи, така и за опитни потребители на PRINERGY Workflow“ – каза Майк Тедеско, продуктов мениджър на Kodak, Unified Workflow Solutions. – „Нашето обещание към клиентите беше всяка следваща версия на PRINERGY Workflow да надгражда основите чрез създаването на допълнителни инструменти, които да направят създаването на работни задания, автоматизирано и с възможно най-малко грешки. PRINERGY Workflow 6.1 е резултат от желаните от клиентите подобрения – най-важният компонент в нашия процес на разработване.“

Вдъхновени от клиентите подобрения в KODAK PRINERGY Workflow 6.1
• Изграждане на сценарии – нов инструмент за автоматизация на производството, който улеснява създаването на работни потоци от намерението до крайния продукт – просто и бързо.
• Job Intent Window – единно място, където потребителите могат да определят спецификациите от високо равнище на крайния продукт.
• Нови и актуализирани частични и секционни изгледи – потребителите могат бързо да променят стойности бързо, което води до по-малко грешки и по-бърза работа.
• Списък с цветоотделки – както бе поискано от клиентите, новото в раздела Производство е изгледа с цветоотделки. С този опростен изглед операторите могат да оптимизират експонацията, осигурявайки им по-голяма ефективност.

Източник: www.kodak.com

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.