Новият Kodak Trendsetter 1600

1223

Ефективно и надеждно CtP решение за фирмите предлагащи широкоформатен офсетов печат.

Новият експонатор е изграден със същата успешна термална технология и усъвършенствана разработка, които правят Kodak Trendsetter известен в цял свят вече повече от 15 години. Продуктивният експонатор за пластини Kodak Trendsetter 1600 осигурява изключително качество и надеждност за експониране на пластини за широкоформатен печат. Trendsetter 1600 дава възможност на комерсиалните печатници и офсетовите печатници за опаковки да постигнат едновременно висококачествен печат при нисък разход. Този нов VLF експонатор за пластини е резултат на продължителните усилия на Kodak да предоставя нови решения на своите клиенти и да затвърди своя ангажимент за разработване на иновативни CtP технологии.

Достъпната цена на Trendsetter 1600 дава възможност за бърза възвръщаемост на инвестицията. С полуавтоматичното зареждане и извеждане на пластините и с производителност до 15 пластини за 1 час, Trendsetter 1600 дава възможност за високи скорости и ефективност по време на печат. В допълнение, надеждността и стабилността на експонаторите на Kodak дават възможност да се намали технологичното време за работа, както и вероятността за допускане на грешки по време на експонация.

Kodak е единственият производител, който може да предложи цялостно и унифицирано решение, включващо CtP устройство, пластини, автоматизирано проявяване, обработка след експонация и работен поток. С над 16 000 инсталации на термални CtP устройства в целия свят, производствени бази по целия свят, висококвалифицирана и отговорна техническа поддръжка, Kodak е идеален партньор за експониране на пластини с различни размери.

Повече информация може да прочетете на сайта на Гед: www.ged-bg.net

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.