Нови възможности за автоматизация в Kodak PREPS

1433
Нови възможности за автоматизация в Kodak PREPS

Софтуерът за електронен монтаж Kodak Preps Ви позволява да изпълнявате поръчки по-бързо, с повече точност на монтажите, по-ниски разходи и по-кратко времето за изпълнение.

Версия 8 предоставя нови възможности за автоматизация, за да повиши производителността на работния поток. Шаблоните за поръчки, които могат да бъдат търсени и използвани многократно, в комбинация с интуитивните „умни марки“ (SmartMarks), превръщат планирането на сложни монтажи за конвенционалния и дигиталния печат, в нещо лесно. Всичко това  прави софтуера Kodak Preps един от най-широко използваните инструменти в печатната индустрия днес!

Какво е новото:

 • Потребителски сгъвки на коли за ролен печат Управление на правилата за избутване (shingling) и извъртане (bottling) при сгъване на колите

Kodak PREPS

 • Марки за скрепване на колите (collation mark)

Kodak PREPS version 8

Намалява грешките и оптимизира използването на печатния лист в един лесен и автоматизиран процес!

Монтажите са в центъра на производствените разходи при офсетовия печат, оказвайки влияние върху производителността, изразходването на материали и труда. Контролирайте производствената ефективност с помощта на софтуера за електронни монтажи Kodak Preps – един от най-широко използваните инструменти в печатната индустрия.

Основни предимства:

 • Улеснява и ускорява създаването, запазването и управлението на повторяеми действия, като намалява времето и разходите за изпълнение, за да можете да изпълните повече поръчки по-бързо.
 • Обработва сложни поръчки за дигитален или конвенционален печат с лекота.
 • Изработвайте с лекота сходни или повтарящи се поръчки, използвайки шаблоните и библиотеките, за да спестите време и да снижите разходите.
 • Управлявайте всеки печатен проект ефикасно и ефективно, използвайки специфичните интерфейси и терминология за комерсиален печат или печат на опаковки.
 • Наложеният в индустрията софтуер е добре познат на операторите, което минимизира необходимостта от обучение и максимизира производителността.

Възможности на софтуера:

 • Гъвкавите и лесни за използване шаблони позволяват да се произвеждат подобни или повтарящи се поръчки ефективно и с лекота.
 • Инструментът за търсене на шаблони Ви позволява бързо да намерите съществуващ Preps шаблон за повторно използване.
 • Дефинирайте с технологията „SmartMarks“ как трябва да бъде поставена марка, на базата на нуждите на поръчка или на производството.

Kodak PREPS version 8

 • Дефинирайте правила, с помощта на редактора на SmartMarks, които автоматично да прилагат SmartMarks в JDF или автоматично генерирани работни потоци.
 • Подобрена производствена отчетност за цвят, размери и оборудване, определени за поръчката.
 • Подобрена функционалност за монтажи с размножаване и специфичен интерфейс за приложение при опаковките.
 • Функция за автоматично комбиниране (AutoGang) оптимизира разположението на няколко поръчки на един печатен лист.
 • Софтуерът поддържа стандартните за индустрията PDF файлове за входни и JDF изходни файлове.

Създавайте, запазвайте и управлявайте шаблони за повтарящи се действия.

Преглеждайте всяка поръчка в реално време: приближаване на страници или цели коли, включително и марки. Всяка промяна, която правите, веднага актуализира поръчката, така че веднага можете да проверите за грешки.

GED OODПовече информация за софтуера можете да получите от фирма ГЕД ООД.

Гед ООД
гр. София
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00
www.gedbg.com

Профил на ГЕД ООД в каталога Полиграфия Инфо – See more at: http://printguide.info/news/rip-resheniya-ot-onyx-za-vsichki-nuzhdi,4913.html#sthash.1s0W5QgN.dpuf

 

 

За ГЕД ООД

 

ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти.  ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарни лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

 

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на @GEDcompany, следвайте YouTube канала GED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

 

Интернет портал за печатни технологии.