Нови пластини и химикали за печатарите по време на Друпа от Кодак

1358
Нови пластини и химикали за печатарите по време на Друпа от Кодак

Kodak обяви навлизането си в химикалите за печатната индустрия и пускането на нова безпроцесна пластина за UV приложения.

  • Новата безпроцесна UV термална пластина премахва нуждата от проявител и проявителна машина за печат с UV мастила
  • Новата пластина допълва представените скоро виолетова пластина Libra VP и термална пластина с проявяване за UV печат Electra MAX
  • Ново портфолио от голям набор от химия за различни приложения в офсетовия печат

Kodak ще обяви нова пластина за офсетов печат, както и навлизането си в предлагането на консумативи за печатните машини.

На ДРУПА 2016 Kodak ще обяви нова безпроцесна пластина, която ще позволи на печатарите да се възползват от разширените възможности на печата с UV мастила, като същевременно се възползват и от спестяванията, които предлагат безпроцесните пластини. Търсенето на безпроцесните пластини Kodak SONORA е нараснало до 3,000 клиента, а последното попълнение на Kodak е създадено да отговори специално на нуждите на UV печата.

 

Сонора пластина

Разширявайки семейството на SONORA – така че да покрива и UV приложения, Kodak помага на своите клиенти да имат висока производителност и да подобрят своята печалба.
На Друпа 2016 Kodak ще обяви и новите си AQUA-IMAGE химикали за печатни машини, които ще позволят на печатарите да намалят прекалено многото различни видове консумативи и да подобрят печата си. Серията AQUA-IMAGE ще включва повече от 20 разтвора и химикала за измиване, почистване на машини и пластини, почистване на валове и гуми за съхранение, за поддържане на печатните машини в най-доброто възможно състояние.

Повече информация можете да намерите при ГЕД ООД
ГЕД ООД е изцяло семейна фирма на полиграфическия пазар от 1992 г. Фирмата предлага широко портфолио от решения за предпечатните отдели на печатници от всякакъв размер. ГЕД ООД предлага софтуер, хардуер и голям набор от консумативи за всякакви приложения и видове печат. Фирмата разполага с обучени при производителите и разработчиците специалисти, които интегрират решенията на фирмата по най-професионалния и ефективен начин.

ГЕД ООД
гр. София
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00
www.ged-bg.net

Профил на ГЕД ООД в Полиграфия инфо.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.