Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Новостите от Kodak на drupa 2008

1714

Кодак ще бъдат представени на щанд с площ 2500 кв. метра, в Хале 5 на изложбения център в Дюселдорф.

Там ще можете да намерите най-новите продукти на компанията:

Kodak Stream Inkjet Technology демонстрира как inkjet технологията достига офсетовия печат като качество, цветност, скорост и цена.

Kodak Versamark VL2000 Printing System е с възможност за 1090 пълноцветни отпечатъка А4 в минута, резолюция 600х600 dpi и цена на отпечатък, съизмерима с тази на офсетовия печат.

Kodak NexPress
Нова S-Class серия пълноцветни дигитални машини с много иновации и подобрена производителност.

Kodak Digimaster EX Production Platform е с подобрена производителност, интеграция в работния поток и възможност за довършителни работи.

Kodak Prinergy универсално workflow, Kodak InSite с многобройните му опцииq задоволяват все повече изискванията на рекламните агенции и печатниците за комуникация с клиентите, като разпределят и интегрират поръчките за офсетовия и дигиталния печат, включително с променливи данни.

Kodak ColorFlow Software
Интегрираният контрол на цвета на всички устройства – монитори, скенери, мастилено – струйни принтери, дигитални и конвенционални печатни системи – вече е възможен, като се използва едно софтуерно решение по време на целия печатен процес.

Kodak Magnus 800Z Quantum Platesetter може да експонира до 60 пластини на час с изключително качество.

На щанда на Kodak могат да Ви бъдат демонстрирани още много продукти и решения.

Източник: Гед

Интернет портал за печатни технологии.