Платформата Kodak Prosper с няколко нови конфигурации за печат на опаковки

547
Платформата Kodak Prosper с няколко нови конфигурации за печат на опаковки

Prosper 6000 разраства все повече своите приложения, благодарение на стабилното си представяне и усъвършенстване до този момент.

Кодак представи няколко нови модификации на платформата Prosper и направи силна заявка за навлизане в печата на опаковки.

Новите модели са Prosper 6000P, Prosper 6000C, Prosper 6000S и Prosper 6000S Hybrid. Можете да видите повече в блога на ГЕД ООД статията, с която са представени моделите.

 

Kodak Prosper

 

Prosper 6000P – създаден, за да печата с изключително ниска себестойност
Prosper 6000P е модел специално разработен за печат на материали с ниско до средно ниво на намастиляване, като книги, транспромо материали, директна поща и някои видове каталози. Моделът ви дава възможност да създадете непрекъснат процес без спирания, като едновременно с това оптимизирате разходите си.

Пътят на медията, валовете и обръщачите са специално създадени, за да отстранят класическите проблеми при подобен тип печат, като разтягане на медията, набръчкване по краищата и други подобни.

Prosper 6000P използва мастила на пигментна основа и може да достигне цена на отпечатък под 0.005$ на пълноцветен печат за A4.

Prosper 6000C – печат на изделия с висок процент намастиляване
Машината дава всички предимства на дигиталния печат, като не прави компромиси с качеството. Машината ви позволява да разширите обхвата на поеманите поръчки, без да се притеснявате от дължината на тиражите или вида на медията.

Създадена да стои редом до стандартното ви офсетово оборудване, Prosper 6000C може да печата със скорост от 300 метра в минута и с качество, съизмеримо с офсетов печат при 200lpi.

Можете да работите с медия до 62 сантиметра, която я прави едно от най-ефективните решения за печат на 8-, 12- и 16- странични монтажи.

Prosper 6000S – едностранен печат с ниска себестойност
Независимо дали искате да печатате изделия, които имат едностранен печат, като опаковки от картон, или искате да персонализирате предварително отпечатана на офсет продукция, Prosper 6000S ви дава възможност да правите това бързо и лесно с много ниска себестойност.

Можете да печатате с 300 метра на минута при 600х600 dpi или с 200 метра на минута при 600х900 dpi, което е напълно достатъчно, за да отговори на нуждите на повечето офсетови печатници.

Машината има опция и за печат на тежки медии, като това дава възможност за работа с материали до 405 gsm.

Prosper 6000S Hybrid – хибридно решение за печат на опаковки
Хибридната машина ви позволява да създавате качествена продукция, в която са внедрени голям диапазон от изискванията и нуждите на клиента.

Можете да конфигурирате Prosper 6000S в линия с различни допълнителни модули, като секции за флексо печат, развиване, навиване и щанца.

Примерна конфигурация може да бъде например една флексо секция, преди дигиталната печатна група, четири флексо секции след това и щанца.

Kodak Prosper 6000 е дигитална печатна машина, доказана във времето
Инсталациите на платформата растат постоянно, като често компания, закупила една такава машина, купува и втора, заради големите ползи, които получава за своята оперативност и себестойност на продукцията.

Можете да научите повече за Prosper 6000 на сайта на ГЕД, както и да прочете за технологията Stream Inkjet Technology, която е в сърцето на платформата.

Богат избор от машини за дигитален печат за различни приложения
В портфолиото на ГЕД можете да намерите и други машини за дигитален печат и решения за надпечатване и персонализация за различни приложения – от печат на гъвкави опаковки и опаковки от картон, през печат на рекламни материали с множество довършителни ефекти, до печат на книги с изключително ниска себестойност.

За Kodak
Kodak е един от основните иноватори в сферата на дигиталния печат, който постоянно надгражда своите продукти и тласка дигиталния печат към все по-широки приложения и обхватни възможности.

За ГЕД
ГЕД е оторизиран дистрибутор и партньор на Kodak за всички техни професионални и индустриални продукти за полиграфията. В нашето портфолио ще намерите решения за предпечат, експонация на пластини и клишета, и печатни машини с различна технология.

Интернет портал за печатни технологии.