Тази година GUA ще се проведе в България

1312
Тази година GUA ще се проведе в България

Конференцията на организацията споделяща знания и инструменти в областта на полиграфията ще се проведе на 1-3 октомври с София.

Kodak Кодак Гед ООД гуа gua

 

Какво представлява GUA?
GUA е самостоятелна организация с идеална цел, която действа в целия свят. Нейната цел е да създаде общество, което споделя знания и предоставя информация и инструменти, нужни на клиентите на Kodak да бъдат все по-успешни в динамиката на съвременната полиграфия. Организацията е създадена преди повече от 20 години и включва като членове фирми, които са клиенти на Kodak, независимо от решението, което ползват. Членовете и управителният съвет на GUA работят в близост с Kodak с цел да имат обратна връзка за съществуващи и планирани решения и продукти, да оптимизират алокацията на инвестиции в определени направления, както и да помогнат на Kodak да насочи своите разработки към реални бизнес и технически проблеми, с които фирмите се сблъскват всеки ден.

Конференции на GUA
Всяка година GUA организира конференции за съответните региони, на които всички членове-фирми, които работят с решения на Кодак, имат право да вземат участие. Предишните конференции са провеждани в различни европейски градове: Барселона (2005 г.), Прага (2006 г.), Ница (2007 г.), Лисабон (2008 г.), Будапеща (2009 г.), Атина (2011 г.), Ла Люп (2012 г.) и Женева (2013 г.).

През тази година събитието е на 1-3 октомври и за първи път в своята история ще се проведе в България, София, хотел “Кемпински Зографски”.

Ползи за участниците в конференцията
Участниците на GUA имат възможност да се срещнат директно с продуктовите мениджъри и програмистите, които стоят зад най-успешните продукти на пазара с марка Kodak. По този начин те могат да обсъдят свои затруднения, да предложат нови разработки и функционалности, от които се нуждае техния бизнес, както и да видят и тестват най-новите разработки на Kodak в областта на софтуера, показвани за първи път извън лабораториите на компанията.

В рамките на конференциите има множество семинари, кръгли маси и представяния, съсредоточени в няколко направления. Участниците имат възможност да научат какви са тенденциите в печатния пазар в Европа и по света, какви са развитията в стандартните формати за комуникация като PDF-X например, както и в разбиранията на пазара за колориметрия и управление на цвета.

Не на последно място всички клиенти на Kodak, които са членове на GUA, имат възможност да се възползват от множество промоции и различни отстъпки при следващо закупуване на продукти и опции към тях с марка Kodak. Официалният списък за промоции на GUA съдържа повечето опции, които предлага фирмата, както и някои цялостни софтуерни решения. Различните продукти имат различни отстъпки, но някои от тях могат да стигнат до 60% от стойността на продукта.

Използвайки промоциите от GUA, всички клиенти на Kodak имат възможност да поддържат своите системи на последните актуални версии, което им дава най-доброто предимство откъм функционалност, интеграция с продукти на други производители, както и сигурност. По този начин клиентите могат да защитят своята първоначална инвестиция и постоянно да разширяват функционалността на работния си поток, както и да подобряват неговата продуктивност и интеграция във фирмата.

Фирми, които тепърва смятат да стават клиенти, могат да закупят от ГЕД с промоция от GUA работен поток със значително намаление. Комбинирането на закупуване на софтуер от ГЕД, инсталация и настройка от специалистите на фирмата, среща с други компании, които вече използват софтуера в цяла Европа и запознаването с начина, по който те го използват, гарантира успешната интеграция на избраното решение и неговата бърза възвращаемост.

Фирми, които вече са клиенти на ГЕД и имат решения на Kodak, но имат нужда от допълнителни софтуери или опции към съществуващия работен поток, могат да ги закупят в рамките на GUA на изключително изгодна цена. По този начин клиентите си гарантират, че използваният от тях софтуер е винаги с най-актуалната версия и с най-актуалните и продуктивни функционалности, които могат да се закупят към момента.

През тази година за първи път има възможност за ползване и на отстъпки в областта на поддръжката на вече закупена техника и софтуер.

За повече информация
Ако имате нужда от повече информация как да се регистрирате или какви биха били ползите за вашата фирма от GUA, можете да се свържете с екипа на ГЕД, който ще съдейства по всички нужни въпроси.

ГЕД е единствен оторизиран дистрибутор на Kodak за България и разполага с добре обучени специалисти, които познават продуктите на Kodak в детайли.

 

ГЕД ООД
София, ул. Васил Друмев 36
office@ged-bg.net
www.ged-bg.net

Kodak Кодак Гед ООД гуа gua

Интернет портал за печатни технологии.