Уебинар за безпроцесните пластини Kodak Sonora

44
Уебинар за безпроцесните пластини Kodak Sonora

В края на седмицата очаквайте следващото събитие от онлайн поредицата GED Whiteboard, в което специалистите от фирмата дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия ГЕД споделят опит, информация и добри практики от бранша.

 

Този петък темата ще бъдат безпроцесните пластини за офсетов печат Kodak Sonora и най-важните аспекти от работата с безпроцесната технология на Kodak.

Чуйте за технологията, коментирайте и задайте въпросите си по време на онлайн събитието на живо!

Запиши се за онлайн събитието GED Whiteboard
На тема: Безпроцесните пластини Kodak Sonora
Кога? 9 април, 11 часа

След записване за събитието ще получите по имейл потвърждение и напомняния за събитието, а след края му – материали, свързани пряко с темата и продуктите, показани в събитието.

безпроцесните пластини Kodak Sonora

Спестяването на разходи с Kodak Sonora – каква е тайната?

Разбира се, начините, по които се спестяват разходи с безпроцесите пластини Kodak Sonora, не се пазят наистина в тайна. Но е важно да се насочи вниманието върху този важен аспект на технологията, защото той дава важни резултати за дългосрочната работа в печатницата – наред с повишаване на качеството на крайния продукт, ефикасността на работа и подобряването на работната среда за екипа.

Предвидени теми за разговор са:

  • Какво представлява и какво е характерно за безпроцесната технология в печата;
  • Какви са спестяванията, които идват с нея (химия, вода, поддръжка и други);
  • Какви ползи крият пластините Sonora за хората, които работят в печатницата;
  • Подобренията в процеса на печат и влиянието върху качеството на крайния продукт.

Безпроцесната технология на Kodak е подходяща за широк диапазон от печатни изделия като комерсиални продукти, книги, опаковки и други, а безпроцесните пластини Kodak Sonora може да спестят на производството значителни разходи.

ГЕД ще разкажат повече по тези теми на онлайн срещата пред бялата дъска
на 9 април от 11 часа!

Запиши се за GED Whiteboard на тема:
Безпроцесните пластини Kodak Sonora

За ГЕД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Тя доставя цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Целта е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

За Kodak
Kodak е глобална технологична компания, която се фокусира върху полиграфията и консумативите за печата. Компанията предлага водещо в индустрията оборудване, софтуер, консумативи и услуги, насочени към клиенти в комерсиалния печат, опаковките, книгоиздаването, индустриалния печат, развлекателната индустрия и други. Kodak e един от водещите разработчици на софтуер и оборудване за полиграфията и предлага многофункционални системи, които имат тясна интеграция и помагат на печатниците да бъдат проактивни във все по-динамичните времена, в които трябва да правят бизнес.

Интернет портал за печатни технологии.