Creo Color Server получи сертификация по Fogra

1641
Spread the love

Системата за управление на цветовете на Kodak гарантира постоянно възпроизвеждане на цветовете в цифровия печат.
Kodak Print On-Demand Solutions Group обяви, че продуктовото семействоCREO Color Server  е получило сертификат за вярност нацветовете по Fogra. Той е издаден от Асоциацията на Fogra за разработкана графични технологии. Сертификацията, признава, че употребата на CreoColor Server позволява производството на продукцуия с добавена стойностблагодарение гарантираната неизменност на цветовете.

“Сертификацията от Fogra е важно постижение за нас иклиентите ни,” каза Hezy Rotman, управител на дивизията наKodak за решения за управление на работния процес “Цифровитепечатници имат нужда не само от висококачествен цвят – тетрябва да са в състояние да осигурят еднакви цветове всеки път, когатоотпечатват дадена поръчка. Постоянството и предвидимостта на цветоветеса жизненоважни”, допълни Rotman.

Наред с това, сертификатът от Fogra признава качеството наавтоматизираното управление на цветовете на Creo Color Server, както иинструментите за подобряване на изображенията, които осигуряватпостоянно възпроизвеждане на офсетово ориентирани цветови гами нацифрови преси. Системите Creo Color Server, са водещи решения запрофесионалистите в областта на печата по заявка. Те предлагат лесноинтегриране в работния процес, автоматизация, високо качество наотпечатваните цветове и изображения, подобрени възможности за печат наперсонализирана информация.
inline_520_https://printguide.info/images/2010-03-07.jpg
Източник:graphics.kodak.com

Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация