Creo Color Server получи сертификация по Fogra

1695

Системата за управление на цветовете на Kodak гарантира постоянно възпроизвеждане на цветовете в цифровия печат.

Kodak Print On-Demand Solutions Group обяви, че продуктовото семейство CREO Color Server  е получило сертификат за вярност на цветовете по Fogra. Той е издаден от Асоциацията на Fogra за разработка на графични технологии. Сертификацията, признава, че употребата на Creo Color Server позволява производството на продукцуия с добавена стойност благодарение гарантираната неизменност на цветовете.

“Сертификацията от Fogra е важно постижение за нас и клиентите ни,” каза Hezy Rotman, управител на дивизията на Kodak за решения за управление на работния процес “Цифровите печатници имат нужда не само от висококачествен цвят – те трябва да са в състояние да осигурят еднакви цветове всеки път, когато отпечатват дадена поръчка. Постоянството и предвидимостта на цветовете са жизненоважни”, допълни Rotman.

Наред с това, сертификатът от Fogra признава качеството на автоматизираното управление на цветовете на Creo Color Server, както и инструментите за подобряване на изображенията, които осигуряват постоянно възпроизвеждане на офсетово ориентирани цветови гами на цифрови преси. Системите Creo Color Server, са водещи решения за професионалистите в областта на печата по заявка. Те предлагат лесно интегриране в работния процес, автоматизация, високо качество на отпечатваните цветове и изображения, подобрени възможности за печат на персонализирана информация.
Creo Color Server
Източник: graphics.kodak.com

Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.