EFI Fiery и Kodak Prinergy Workflow 7 – печеливша комбинация

1529
EFI Fiery и Kodak Prinergy Workflow 7 – печеливша комбинация

Цялостна интеграция на работния процес за гъвкавост, производителност и рентабилност.

EFI Fiery и Kodak Prinergy Workflow 7

 

Голям брой потребители се възползват от най-добрите в класа възможности за цифрово управление на работния процес и автоматизация благодарение на интеграцията на EFI Fiery с популярните решения за управление на работен процес Kodak Prinergy 5 и 6, която работи в много водещи печатници по целия свят.

Потребителите на Prinergy Workflow 7 вече също могат да се възползват от тази възможност, а потребителите на версии 5 и 6 ще имат възможност за обновяване, като запазят съществуващия модел на автоматизиране на работния процес. Тази уникална интеграция, която предлага двупосочна JDF комуникация помага на печатниците безпроблемно да свържат цифровите си печатни системи, и средата за предпечат и управление на производството на Prinergy Workflow.

„В бързо променящия се печатен пейзаж, връзката ни с EFI беше критичен фактор, за да предоставим на печатниците основни инструменти, с които да постигнат постоянни, точни и висококачествени резултати при изпълнение на поръчките си,“ каза Allan Brown, вицепрезидент и генерален мениджър за решенията за работни процеси в Kodak. „Това партньорство е основна част от целта на Kodak да осигурява иновативни решения за печатници, които работят в хибридна среда, която съчетава офсетови и дигитални технологии.“

Новата Fiery DFE платформа на EFI, FS200 Pro, дава на печатниците възможност да прехвърлят още по-голяма част от работата към цифровите технологии. С Fiery/ Prinergy интеграцията потребителите могат да се възползват от възможностите на най новият Fiery DFE. Това включва HyperRIP, ключов елемент в от технологията на Fiery, който позволява обработка на поръчките с до 55% по-бързо, подобрени инструменти за подготовка и управление на цвета, достъпни директно през потребителската среда на Prinergy.

Потребителите на Prinergy могат да се възползват и от широка гама решения на EFI, които допълват управлението на работния процес. Това включва Web-to-print, MIS/ERP и други решения, също интегрирани в Prinergy. Освен това, печатниците с уникални изисквания могат да се възползват от предимствата на лесния за употреба интерфейс за програмиране на приложения Fiery API, така че техните разработчици могат да интегрират други приложения с DFE.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.