Световен конкурс за опаковки реализирани с флексопечат

432
Световен конкурс за опаковки реализирани с флексопечат

Global Flexo Innovation Awards

 

MIRACLON възстановява международния конкурс Global Flexo Innovation Awards. В него участват репро студия, печатници, собственици на брандове и др. от цял свят, които използват решения Flexcel NX.

MIRACLON са създадени на основата на подразделението на Kodak за флексопечат и са един от световните лидери в доставчици на решения при производството на опаковки с флексопечатната технология. Някои от техните продукти са системата KODAK FLEXCEL NX за производство на пластини (фотополимерни клишета) за флексопечат,  аналоговите пластини KODAK FLEXCEL SR, и др.

Global Flexo Innovation Awards стартира за пръв път 2018 година и тогава в него участват над 200 участници от 26 страни от цял свят.

 

 

Конкурсът е важен и престижен за флексопечатарите, световните брандове и студията за предпечат участващи в разработката и подготовката за печат на опаковките. Критериите в Global Flexo Innovation Awards не са само качеството на печат, но се вземат предвид и как флексопечата повишава ефективността, понижава разходите и запазва еко нормите при производство.

Вижте тук как са се представили предишните участници.

Прием на работите на участниците в новото издание на конкурса ще започне през юни 2020 година, а самия конкурс ще се проведе през 2021 година.

Полезно: Фирми в България, които предлагат услугата флексопечат. Продукти на Miraclon можете да намерите тук. Информация за технологията Kodak Flexcel NX.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.