GUA ще се проведе в България

934
GUA ще се проведе в България

Конференцията на Graphic Users’ Association (GUA) ще се проведе за пръв път в България на 1-3 Октомври 2014 година.

Какво е GUA
GUA е международна организация с идеална цел, създадена за да помага на фирми и хора от сферата на полиграфията, които използват решения на Kodak за своя бизнес. Създаденa почти преди 20 години, GUA има за членове фирми като Вас, които споделят своите знания и опит. Членовете на GUA работят близко с Kodak и така изграждат стратегията на фирмата за създаване на нови продукти и решения.
Вижте повече за GUA тук.

 

Kodak Gua

Как можете да станете член
Ако вие използвате или започнете да използвате решенията на Kodak в сферата на полиграфията в лицето на оборудване и софтуер, които произвежда фирмата, вашето членство е безплатно. В случай, че искате да станете член, но не използвате решенията на Kodak можете да се регистрирате тук.

С какво това може да помогне на вашия бизнес
На конференцията ще имате възможност да се срещнете с печатници и фирми от полиграфията от цял свят, да обмените ценен опит и знания и да изградите контакти с водещи фирми от бранша. Също така ще имате възможност да се срещнете с продуктовите специалисти на Kodak във всички направления, да получите информация за бъдещите разработки на фирмата, както и да зададете вашите желания за бъдещи функционалности, които да бъдат включени в софтуерните пакети и решенията на Kodak.

За повече информация потърсете ГЕД ООД:
гр. София
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00
office@ged-bg.net
www.ged-bg.net
www.facebook.com/GEDLtd

Профил на Гед ООД в Полиграфия Инфо.

 

Kodak GUA 2014

Интернет портал за печатни технологии.