Kodak и Bobst обединяват усилията си, за да предложат нови решения на опаковъчната индустрия

1190

В отговор на нарастващото търсене на нови решения, насочени към гъвкавите опаковки от картон и велпапе, Kodak и Bobst са се споразумели за стратегическо развитие и за интегриране на технологията на Kodak в портфолиото на Bobst.

Bobst вече работят върху разработването на нови продукти, базирани на технологията Kodak.

„Гъвкавостта, времето за продажба и подобряване на цената, са все по-важни за нашите клиенти. За да разширим възможностите на оборудването за производство на опаковки, ние решихме да обединим силите си с Kodak заради силните им позиции на цифровата арена“, отбелязва Жан- Паскал от Bobst,  който е главен изпълнителен директор на Bobst . „Нашите компании работят съвместно по иновативни индустриални решения, които да предложим на клиентите за да имат те възможност да разширят бизнеса си.“

„От Bobst се възхищава цялата опаковъчната индустрия като доставчик на висококачествени решения за предвиждане и посрещане на променящите се нужди на клиентите“ – каза главния изпълнителен директор на Kodak, Антонио Перез. „Ангажиментът на Bobst да внедрява иновативни продукти, базата им от лоялни клиенти, както и предимството на  портфолиото от технологии на Kodak, включително работния поток Kodak Inkjet, са мощна комбинация, която вярваме ще стимулира растежа и трансформацията на клиентите на BOBST и за нашата индустрия.

Bobst е чудесен пример за това как новия Kodak иска да прави бизнес – Използването на нашите технологии чрез сътрудничество и съвместното разработване на продукти със синергичен ефект в полза на клиентите, партньорите и за Kodak.“ – каза Антонио Перез

Antonio Perez
На снимката: Antonio Perez

Източник: www.fool.com
Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.