Kodak на drupa – заедно с Гед

2445

Следете всички новости около изложението на фейсбук страницата на Гед.

Фейсбук страницата на Гед

Най-голямото международно изложение за полиграфия в света drupa започна на 3 май в Messe Дюселдорф. Kodak демонстрира новите си решения, които водят до цялостна промяна в комерсиалния печат, издателска дейност и пазара за печат на опаковки. На изложението компанията представя свои клиенти, които са разширили бизнеса си благодарение на новите възможности и услуги, на производството на уникални продукти, както и на подобряване на оперативната ефективност, работейки с решения на Kodak.

Щандът на Kodak на drupa е разделен на отделни секции: секция за комерсиален печат, секция за издателска дейност и секция за печат на опаковки, където посетителите ще научат повече за това как могат да развиват своя бизнес с решенията на Kodak. В популярния K-Zone театър ще бъдат представени презентации на живо от стратегически партньори, експерти в индустрията, доставчици на продукти и клиенти. Програмата за презентациите в K-Zone театъра може да видите тук. graphics.kodak.com

K-Zone театър

Част от акцентите, които са застъпени са:

  • Нови дигитални печатни глави 3,000 fpm Kodak Рrosper S30, които предоставят най-високата скорост в индустрията за хибридни приложения за печат. Устройството дава възможност на печатниците с ролни офсетови печатни машини да повишат печалбата си чрез предлагане на все повече дигитални приложения за печат.
  • Нова 4-цветна дигитална машина 1,000 fpm (feet per minute) Kodak Prosper 6000XL, която постига месечни печатни обеми до 160 милиона страници, формат А4 – уникална за комерсиалния печат, директния мейлинг и издателствата. Най-бързата цифрова производителност в бранша, благодарение на доказаната технология за мастилено-струен печат.
  • Нови възможности за печат на златни, перлени и неоново-розови ефекти, чрез петата секция на дигиталната машина Kodak Nexpress и нови подобрения в Nexpress SX Platform, като: вграден UV-лак, чекмедже за използване на по-дълги листове. Тези подобрения дават възможност на доставчиците да разширят приложенията и да повишат печалбата чрез дигиталния печат.
  • Нова Kodak Flexcel Direct система, която предлага иновативно, енергийно-ефективно, с висока мощност, директно лазерно гравиране на ръкава при флексо печата. Консумативите са оптимизирано решение, даващо по-достъпно производство на висококачествени ръкави за печат на опаковки. Осигурени са подобряване качеството на печат, по-голяма последователност, и по-бърза подготовка.
  • Новото Kodak Achieve All-in-One CTP е предназначено да улесни печатници в развиващите се пазари, както и по-малки печатници, за лесен преход към CTP-технология и използване на термални пластини. Печатниците и издателите в целевите региони вече са в състояние да увеличат ефективността си и да се възползват от предимствата на CTP система с изключителна производителност и стойност.
  • Новата безпроцесна пластина Kodak Sonora XP осигурява качество и възможност за печат без проявителна машина или химия, като структурира производството на пластини, осигурява отстраняване на оперативните разходи и намаляване на вредните влияния върху околната среда.
  • Нов набор от производствени инструменти за работния поток, включително Kodak Prinergy 6 Software, Kodak Insite Prepress Portal Software и App за iPad, нови версии на Kodak ColorFlow Software и Kodak Preps Imposition Software. Тези инструменти помагат за повишаване на рентабилността чрез автоматизиране на ръчните процеси при дигиталния и хибриден печат.

В допълнение, посетителите могат да оценят качеството на работния поток, CTP системите и пластините за офсет и флексо печат на щандовете на повече от 40 партньори на Kodak – KBA, Komori, Comexi, Soma, W&H, F&K, Uteco, Gallus, AteCe, Illies Grafik, JetEurope и Xeikon. На щанда на Kodak ще се интегрират GSS/Adphos, Hunkeler, Unibind, EMT и Tec Lighting с Prosper Press, Prosper S-печатни глави, Versamark VL и Nexpress.

Следете всички новости от изложението на фейсбук страницата на Гед. Всеки ден ще публикуваме обзор, придружен с детайлно описание на продуктите и снимков материал.

Вижте на живо презентациите и приложенията, усетете промяната в технологиите за печат в Зала 5, на щанда на Kodak D01 на drupa 2012 от 3 до 16 май. Гед като официален представител на Kodak за България има удоволствието да ви покани на Български ден на щанда на Kodak на 9 май от 16.00 часа.

Ако желаете да запазите демонстрация специално за вас, може да се свържете с екипа на Гед на:
тел: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
еmail: office@ged-bg.net
Лице за контакт: Добромир Дочев

Интернет портал за печатни технологии.