Kodak на IPEX 2010

2230

Гед ООД като единствен оторизиран партньор на Kodak за оборудване и софтуер ви очаква на щанда на Кодак в палата 9 от 18 до 25 Май.

Prosper
Дигитална машина с офсетови качество и себестойност на печата

ProsperВизията на Kodak за дигиталното бъдеще на печатната индустрия вече може да бъде докосната. Новата Prosper 5000 XL е първата завършена и работеща печатна машина от серията оборудване, използващо технологията Stream. Вече може да се печати дигитално с качество на офсет, със скорост на офсет и на себестойност близка до офсетовата.

Вижте повече.

Trendsetter NX
Едно CtP за филми, пластини и флексо клишета

Trendsetter NXЕдин от най-успешните експонатори на пластини в света – Trendsetter вече може да бъде видян и в NX вариант. С него можете да експонирате с безкомпромисно качество както офсетови термални пластини, така и термални филми и флексо клишета по технологията на Kodak Flexel. Клишетата, произведени по този начин, гарантират стабилност и контролирано нарастване на точката, дори в най-ниските проценти и така отпада необходимостта от сложна и скъпа обработка на файловете.

Вижте повече.

NexPress
5 цветна дигитална печатна машина. Гланц лак, обемен лак, Pantone симулации

NexPressДа печаташ добре вече не е достатъчно. За да си конкурентен на непрекъснато променящия се пазар са необходими добра себестойност на продукцията, стабилност на процесите, лекота при обслужване на голямо количество заявки и уникални възможности, каквито са дигиталното гланциране, обемния лак, размерът пълна четвъртинка и др.

NexPress е създаден да работи както в отделно студио, така и редом с останалите печатни машини – при същите условия и натовареност, 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Вижте повече.


Versamark
Печат на променливи данни с до 300 м/мин

VersamarkKodak притежава цял набор от печатащи глави за вграждане. Различни размери, скорост и мастила, за да отговорят точно на вашите нужди. Черно бели, цветни, водно разтворими, солвентни или UV мастила. InkJet главите на Kodak могат да работят със скорост, позволяваща им вграждане дори към вестникарски офсетови машини.

Вижте повече.

Trillian SP
Новите негативни термални пластини на Kodak. Бързи, механично и тиражо устойчиви

Trillian SPДве години след старта на Electra XD (термална пластина от второ поколение, съчетаваща бързина, стабилност и износоустойчивост) Kodak показва, че не спира да работи върху иновации в пластините. Новата пластина е доказателство, че дори добрите неща могат да бъдат подобрени, за да се откъснат още повече пред конкуренцията. Kodak за пореден път доказва, че в областта на консумативите е технологичен лидер.

Вижте повече.За повече информация, позвънете на +359 2 80 61 200 или посетете ged-bg.net/ipex , за да се регистрирате за безплатен билет за вход.

ГЕД ООД – Единствен оторизиран партньор на Kodak за оборудване и софтуер – продажби, гаранционен и следгаранционен сервиз. Консумативи.
1505 София, ул. Васил Друмев 36
Тел.: 02 / 80 61 200, Факс: 02 / 80 61 291, E-mail: office@ged-bg.net , Web: www.ged-bg.net

Интернет портал за печатни технологии.