Kodak обяви ново подобрено портфолио за автоматизация на CTP

1008
Kodak обяви ново подобрено портфолио за автоматизация на CTP

Kodak разшири възможностите за опции към CTP устройствата си, предоставяйки на печатниците избор, ефективност и скорост.

Kodak TRENDSETTER

 

Kodak ще представи своето разширяващо се портфолио от възможности за автоматизация, които могат да се избират с подобрените CTP серии TRENDSETTER и ACHIEVE.

Новите модули: за подаване с няколко касети (Multi Cassette Unit – MCU) и за подаване с една касета (Single Cassette Unit – SCU) и новата пънч система (Punch System) за Kodak TRENDSETTER и Kodak ACHIEVE дават завидни опции на печатниците да произвеждат пластини ефикасно и без излишен разход в случаите на повторно експониране на пластини.
Всички тези решения дават функционалност и оперативност в компактни размери.

Последните подобрения в CTP портфолиото на Kodak разширяват възможностите за достъпни CTP решения за печатниците. Kodak ACHIEVE се е наложил като високо надеждно решение, с високо качество, на достъпна цена. ACHIEVE има нова охлаждаща система, която подобрява спестяването на енергия с допълнителни 43% спрямо първоначалния дизайн на машината, използвайки само 400 Вата по време на експонация.

Стъпвайки на водещата в индустрията технология SQUARESPOT, Kodak ще обяви нов ултра-бърз TRENDSETTER CTP, който ще бъде най-бързото CTP в света с възможността да прави 68 безпроцесни пластини на час. Конфигурацията ще даде по-ефикасен, компактен и бърз процес на производство на пластини – всичко без химия и без проявителна машина.

Kodak също ще представи нови опции за отдалечена връзка с CTP, използвайки мобилна апликация от вашия телефон. Това ще даде възможност на операторите да наблюдават процеса независимо къде са.

Kodak е продал повече от 20,000 CTP устройства по целия свят, което е ясен показател за качествата на оборудването, спестяванията и ползите, които то носи на своите потребители.

Повече информация за продуктите на Кодак можете да потърсите при  ГЕД ООД
ГЕД ООД е на полиграфическия пазар от 1992 и доставя на своите клиенти богато портфолио от решения за всички видове печат. Фирмата е единствен оторизиран дистрибутор на Kodak за всички решения и е един от водещите доставчици на CTP експонатори в България. Фирмата разполага с обучени при производителя специалисти за инсталация и поддръжка във всяка точка на България. ГЕД ООД може да предложи пълен набор от термални (вкл. безпроцесни) и виолетови ( вкл. безпроцесни) пластини за всички полиграфически приложения.

ГЕД ООД
гр. София
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00
www.ged-bg.net

Профил на ГЕД ООД в Полиграфия инфо.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.