Kodak обявява революционни иновации в своето портфолио за дигитален и офсетов печат

309
Kodak обявява революционни иновации в своето портфолио за дигитален и офсетов печат

Kodak обявява революционна нова мастиленоструйна печатна машина и иновации в своето портфолио за дигитален и офсетов печат. Новата технология на Kodak позволява печатните машини да повишат възвръщаемостта, като традиционните работни потоци стават по-ефикасни и предлагат нови възможности за растеж.

 

Кодак

 

От Kodak обявиха 5 нови продукта и решения. Те са следните:

  • Нова система за ролна дигитална преса KODAK PROSPER ULTRA 520 Press с технология за печат Ultra stream, включваща 600*1800 dpi и ширина на печат от 20” (инча)

Новата печатна машина довежда мастиленоструйната технология на ново ниво, като предоставя качество, близко до офсета, при постоянна скорост на производство от 150 mpm/500 FPM. Тя е първата преса на Kodak, която използва революционната система ULTRASTREAM, която постига най-високото качество за мастиленоструен печат на сегашния пазар. PROSPER ULTRA 520 е проектирана да увеличи възможно най-много производителността, като използва широк обхват от субстрати и използва най-широко приложими, с най-високо качество и на разумна цена водно базирани мастила.

  • Нова дигитална печатна преса в сътрудничество с UTECO Sapphire EVO W Press, предназначена за пазара на флексо.

Sapphire EVO W е първата дигитална печатна машина за опаковки, която отговаря на производителността на флексо печата и на качеството на дълбокия печат. Тя използва технологията с висока резолюция ULTRASTREAM Inkjet Technology на Kodak и мастила QD Packaging, за да донесе безброй възможности на дигиталния печат към масовото производство на гъвкави опаковки.

  • Нова безпроцесна пластина Sonora Xtra – най-развитата пластина в тази категория на световно ниво.

Kodak продължава да води на пазара с иновации в безпроцесната технология, с пластината от следващо поколение, която дава по-силен контраст и по-бързо проявяване. Технологията SONORA Plate е най-широко употребяваната безпроцесна технология, използвана от печатници от всякакъв размер по света.

  • Нов работен поток Prinergy On demand.

PRINERGY On Demand е нова глобална платформа, която модернизира работния поток PRINERGY. Тя е подкрепена от сигурната мрежова инфраструктура на Microsoft Azure, така че клиентите могат да бъдат уверени, че системите им винаги са защитени.

  • Новият Magnus 800 CTP с производителност 80 пластини на час и с капацитет на натоварване до 2600 пластини

Най-бързият 8-страничен Platesetter за обработване на пластини. MAGNUS Q800 Platesetter ще може да проявява до 80 пластини на час, за да позволи да се увеличи производителността на работните потоци за офсет. По-високата скорост на проявяване има нужда и от съответната автоматика, затова Kodak представя и обновения Multi-Pallet Loader, който отговаря на съответната скорост.

Разгледайте още от широко употребяваните продукти на Kodak.

За Kodak
Kodak e един от най-големите разработчици на софтуер за полиграфията и предлага много функционални системи, които имат тясна интеграция и помагат на печатниците да бъдат проактивни във все по-динамичните времена, в които трябва да правят бизнес.

За ГЕД ООД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.