Kodak отвориха нова европейска централа

1264

Kodak официално откриха официално новата си комбинирана европейски централа, център за демонстрации на мастиленоструйни технологии и демо център за Европа, Африка и Близкия Изток в Иза, Швейцария.

технологичен център в Иза на Кодак

Новата сграда ще приюти централата на Kodak за Европа, както и демонстрационен център на инкджет технологиите на компанията, който досега се намираше в Гланд, Швейцария. Там ще се намира и технологичния център за демонстрации за Европа, Африка и Близкия Изток , който досега беше в Ла Юлп, Белгия.

Изпълнителният директор на компанията Antonio Perez, който преряза лентата на официалното откриване на сградата, каза „Kodak сега е сериозен играч – силен и готов да води индустрията чрез напредничави технологии и революционни открития в бързорастящи пазарни сегменти. „Новият ни технологичен център в Иза е добър пример как обединяваме всичко в полза на клиента – технологии, продукти, услуги и страхотния си екип“, добави Perez.

Kodak обяви пренасянето на първи август тази година, когато регионалният директор за Европа, Африка и Близкия Изток Philip Cullimore зави, че то „ще направи живота много по-лесен за клиентите (на Kodak)“.

Оборудването за демонстрации в новата централа включва Nexpress SX 3300, Prosper 5000XLi, Prosper S5 и S10 импринт системи, системи за печат Versamark VL4000 и VX5000, експонатор Flexcel NX, всички продукти за управление на работен процес на Kodak и мостри, отпечатани с пластини Sonora XP (експонирани на Magnus Q8000).

На церемонията по откриването, Cullimore каза: „В момента всичко от Kodak е под един покрив. Клиентите и партньорите ни могат на едно място са се срещнат с екипа на Kodak и да разгледат гамата от решения на компанията. Комбинацията от двете неща на едно място гарантира максимална ценова ефективност.“

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.