Kodak подобриха машините от серията Versamark VL

1765

Производителят представи значителен брой подобрения в областта на качеството на печата, надеждността и поддръжката на машините, които ще повишат производителността им.

Versamark VL

Машините от серията Versamark VL предлагат висококачествен пълноцветен печат и могат да се справят с производството на всякакви персонализирани продукти. Производителността им е 75 до 150 метра в минута, разделителната способност е от 600 x 360 dpi до 600 x 600 dpi. Предлага се и модул за печат на микротекст, който използва същата печатна технология.

„Машините от серията VL са работната сила, която помогна на много от клиентите ни да разширят дейността си с много продукти с по-висока стойност, благодарение на достъпния пълноцветен печат.”, обясни Vince Ferraro, вицепрезидент на маркетинга на цифровите печатни решения на Kodak. „Подобренията, които предлагаме, ще позволят на печатниците да поддържат максимална ефективност и да отговорят на изискванията и очакванията на клиентите си.”

Подобренията на машините включват по-прецизно определяне на размера на точките, което оптимизира плътността на печата на равни фонове и осигурява повишена надеждност, качество и намалява вероятността от назъбване на контури. Увеличен е и животът на печатащите глави и други компоненти, намалено е времето за поддръжка на машините. Всички подобрения се предлагат и за машини които вече са закупени, чрез планове за обновяване, предлагани от Kodak.

Приложенията на машините Versamark VL включват директна поща, рекламни и промоционални кампании, отдалечен печат на вестници и други. Ferraro заключи: Без значение от какво има нужда бизнесът ви, Kodak предлага надеждни, гъвкави решения за цифров печат, които ще отговорят на изискванията ви днес и ще ви дадат възможност за развитие в бъдеще.”

Източник: graphics.kodak.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.