Kodak показва следващото поколение СТР за флексо – NX

1115
Kodak показва следващото поколение СТР за флексо – NX

Новата система Kodak FLEXCEL NX System ’16 и следващото поколение ULTRA NX ще са ключовите технологии за печатниците на опаковки на ДРУПА 2016.

kodak nx 16

Kodak обяви портфолиото си от флексо технологии, които ще покаже на предстоящата ДРУПА 2016.

Новата система FLEXCEL NX System ’16 надгражда съществуващата технология NX Advanced, която включва набраздяване на  повърхността на клишетата за по-добър пренос на мастило. Новата система включва NX Tags за прилагането на различни растери и решетки и Advanced Edge Definition – патентована от Kodak технология, която контролира нанасянето на мастило по краищата на обектите.

Новата система FLEXCEL NX успява да постигне най- големия обхват от възможности с най-лесното за използване портфолио от консумативи. Уникалните технологии и знание, което има Kodak, позволяват пълният набор от приложения да се постигне използвайки само два материала, което позволява на операторите да намалят своя склад, грешки и сложност.

FLEXCEL NX System ’16 дава на печатниците за гъвкави опаковки спестяване на мастило, по-бърз печат, използване на по-малко цветове и мастила и клишета, които издържат по-дълго. Kodak също планира да покаже FLEXCEL NX клишета за печат на велпапе.

Kodak ще покаже всички големи постижения в областта на флексо технологиите в специално създадената за това стая ULTRA NX Experience. Там ще имате възможност да научите повече за клишета, които ще бъдат много по-екологични, ще се произвеждат до два пъти по-бързо, ще издържат повече на машината и ще дават по-високо качество със същата надеждност и постоянство, с която е известна FLEXCEL NX системата.

Източник: Гед ООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.