Kodak пуска апликация за отдалечено управление на CTP устройства

723
Kodak пуска апликация за отдалечено управление на CTP устройства

С приложението можете да управлявате вашето CTP в реално време от всяка точка на света и да получавате известия за статуса на машината и поръчките.

Kodak Mobile CTP Control App

 

Новата апликация Kodak Mobile CTP Control App ви дава възможност да наблюдавате и контролирате до 10 CTP устройства, независимо къде се намирате.

Апликацията ви известява автоматично ако някоя от машините има нужда от вашето внимание. Можете да получите систематизирана информация за статуса на всички основни параметри на машината само с един поглед.

С апликацията можете да следите и активно да извършвате множество дейности, независимо къде се намирате по света.

Можете да получавате информация за:

 • поръчката, която се експонира в момента;
 • всички поръчки на опашката на CTP експонатора;
 • колко пластини има в активната касета за подаване на пластини (ако имате автоматично подаване);
 • параметрите на околната среда;
 • миналите събития на машината;
 • статуса на проявителната машина (за машини, които поддържат нужния протокол).

Освен това можете активно да:

 • Търсите стари поръчки и да ги пуснете за повторна експонация директно от апликацията.

Апликацията е лесна за използване и може да работи на повече от 10 езика. Имате контрол над достъпа до апликацията от вашите колеги.

Kodak Mobile CTP Control App е съвместима с някои модели на Kodak Magnus, Kodak Achieve и Kodak Trensetter CTP моделите и може да работи под iOS и Android.

Надграждане над CTP експонатори с водеща технология на експонация
Апликацията е само едно от последните допълнения към множество иновации в сферата на термалната експонация на пластини от Kodak.

Фирмата предлага три основни модела термални експонатора:

 • Kodak Achieve – експонатор за малки и средни печатници, които искат да използват преимуществата на термалната експонация и имат нужда от машина с много лесна поддръжка. Може да работи с пластини с проявяване и безпроцесни пластини без необходимост от допълнителни опции.
 • Kodak Trendsetter – един от най-разпространените експонатори в света, базиран на патентованата технология SquareSpot, която дава на печатниците възможност да получат възможно най-добрата и стабилна експонация. Може да работи с пластини с проявяване и безпроцесни пластини, както и да експонира термален филм.
 • Kodak Magnus – флагманът на Kodak за експонация с високо ниво на автоматизация. Също е базиран на SquareSpot технологията за висококачествена експонация на квадратна точка

Всички експонатори на Kodak предлагат гъвкави конфигурации за автоматизация и управление:

 • Богат избор от скорости – можете да избирате от различни скорости на експонация, като машините позволяват последващ ъпгрейд на място към по-висока скорост
 • Богат избор от автоматизация – автоматично подаване, автоматично извеждане, няколко касети за подаване, дупчене на пластините в линия и други опции, с които да автоматизирате вашето производство
 • Работен поток за пълно управление на процеса – много повече от RIP, който предлага пълно управление на приемането, проверката, предпечата и експонацията на файловете

Можете да видите цялото портфолио от термални експонатори на сайта на Гед.

За ГЕД
ГЕД е дългогодишен представител на всички професионални и индустриални решения с марката Kodak. Фирмата има богат опит в продажбата, инсталацията и поддръжката на CTP системи в различни печатници, които работят в сфератата на опаковките, вестниците и рекламните материали.

Контакти:
Е: sales@gedbg.com
T: +3592 806 1280
A: София, ул. Васил Друмев 36
W: www.printing.gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.