Kodak разширява набора от формати на своите безпроцесни пластини

1236

От компанията са уверени, че появявата на нови пластини Sonora XP с увеличен размер на формата ще ускори прехода на печатниците от стандартни към безпроцесни печатни форми.

Sonora XP

Използването на безпроцесни пластини Sonora XP ще освободи печатниците от традиционните процеси за обработка, неизбежното използване на химикали и ще намали разхода за електроенергия. По качество на отпечатъка, производителност и технологически параметри, безпроцесните пластини не отстъпват на обикновените.
 
Новият формат пластини на Kodak ще е с широчина 1495мм. От компанията твърдят, че в близките месеци ще се появят и по-големи.
 
Повече от 2000 клиента вече се възползват от безпроцесната революция при производството на пластини, която започна Kodak. Sonora XP е поредната стъпка в еволюцията на безпроцесните пластини, коментира директора на маркетинг отдела на Kodak Rich Rindo. Клиентите ни преминават към пластини Sonora XP, защото те отговорят на изискванията и на най-взискателните им клиенти, а също така позволяват намаляването на оперативните разходи и вредните емисии“.
 
Източник: graphics.kodak.com
Преведе: Радина Дойнова

 

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.