Kodak разширява набора от формати на своите безпроцесни пластини

1106
Spread the love

От компанията са уверени, че появявата на нови пластини Sonora XP с увеличен размер на формата ще ускори прехода на печатниците от стандартни към безпроцесни печатни форми.

inline_369_../images/kodak_sonora_xp.jpg

Използването на безпроцесни пластини Sonora XP ще освободи печатниците от традиционните процеси за обработка, неизбежното използване на химикали и ще намали разхода за електроенергия. По качество на отпечатъка, производителност и технологически параметри, безпроцесните пластини не отстъпват на обикновените.
 
Новият формат пластини на Kodak ще е с широчина 1495мм. От компанията твърдят, че в близките месеци ще се появят и по-големи.
 
Повече от 2000 клиента вече се възползват от безпроцесната революция при производството на пластини, която започна Kodak. Sonora XP е поредната стъпка в еволюцията на безпроцесните пластини, коментира директора на маркетинг отдела на Kodak Rich Rindo. Клиентите ни преминават към пластини Sonora XP, защото те отговорят на изискванията и на най-взискателните им клиенти, а също така позволяват намаляването на оперативните разходи и вредните емисии“.
 
Източник: graphics.kodak.com
Преведе: Радина Дойнова

 

 

Биографична информация