Kodak се стреми към намаляване на грешките с Prinergy 7

1646
Kodak се стреми към намаляване на грешките с Prinergy 7

Prinergy 7 от Kodak ще включва поредица подобрения, предназначени за отстраняване на грешките на потребителите и подобряване на контрола върху поръчките в организацията.

Prinergy 7

 

Сред нововъведенията, добавени към решението за управление на работния процес е ревизирана система за работа с персонализирани PDF файлове със слоеве. Това улеснява откриването на грешки при работа с персонализирани файлове. Друга важна промяна е способността за контрол на няколко машини. Това включва както мастиленоструйни и CTP системи. Новост е и възможността за автоматизация за различни устройства. Системата позволява на оператора да следи статуса на машините.

„Силата на Kodak е в научноизследователска и развойна дейност,“ каза Jeff Clarke, изпълнителен директор на Eastman Kodak. „Слушаме клиентите си, когато ни казват, че висококачественият печат не е достатъчен за съвременната печатна индустрия. Те имат нужда от допълнителни предимства пред конкурентите си.“

„Софтуерът за управление на работния процес се грижи за ефективността и продуктивността. Prinergy 7 отнася това на нови висини и позволява на клиентите ни да са по-конкурентни на пазара.“

Източник: kodak.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.