Kodak си партнира с Komori, Konica Minolta, Landa и Ricoh, разширява обхвата на Prinergy

1495
Kodak си партнира с Komori, Konica Minolta, Landa и Ricoh, разширява обхвата на Prinergy

Kodak потвърди интеграцията на Prinergy Workflow с решения на Landa, Konica Minolta, Ricoh и Komori. Това позволява на издателите, производителите на опаковки и на рекламни материали достъп до централизиран контрол на устройствата и автоматизация.

Kodak Komori Konica Minolta Landa Ricoh Prinergy

 

Така потребителите могат да взимат производствени решения, базирани на данни в реално време и да получат по-голям контрол върху поръчките чрез автоматизация, базирана на условия. Демонстрациите на Prinergy Workflow на drupa 2016 демонстрират предимствата на тези партньорства.

Komori
Стратегическото партньорство между Kodak и Komori автоматизира комуникацията между Prinergy и софтуера за контрол на печата Komori KP-Connect. Така потребителите на офсетови и дигитални печатни машини получават достъп до мощно решение за управление на производството.

Konica Minolta
Интеграцията на Prinergy Workflow и високоскоростната B2 мастиленоструйна печатна машина Konica Minolta AccurioJet KM-1 означава, че производителите на опаковки и рекламни материали вече могат да използват предимствата на технологията на Kodak с цялата гама на Konica Minolta, включително мастиленоструйните и bizhub PRESS продуктови линии. Това включва софтуерът Kodak Colorflow, решението за електронен монтаж Kodak Preps и Kodak Pandora.

Landa
Интеграцията на системата за управление Prinergy Workflow с нанографските печатни машини на Landa, която включва бъдещо облачно решение за комбинирани монтажи, ще позволи на клиентите на Landa да използват B1 листовите си машини по-бързо и ефективно.

Ricoh
Новият TotalFlow Printer Server R-61/R-61A на Ricoh, е съвместно разработена хибридна система за печат, която предлага всички предимства на Prinergy Workflow и Colorflow, осигурява отлично качество на печат и безпрецедентно постоянство на възпроизвеждането на цветовете при печат на едни и същи материали чрез офсетов и цифров печат в средата на Prinergy Workflow.

Източник: пресинформация на Kodak
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.