Kodak Insite подобрява възможностите за сътрудничество и сигурността с HTML5

985
Kodak Insite подобрява възможностите за сътрудничество и сигурността с HTML5

Kodak представи най-новата версия на Kodak Insite, която не използва Java. Нововъведенията включват HTML5-базиран интерфейс на Smart Review.

Kodak Insite

 

Insite Creative Workflow ще бъде показан като част от софтуерното портфолио Unified Workflow на щанда на Kodak на drupa 2016. Insite е мощна, но интуитивна, сървърна система за централизирана организация на проекти, която позволява на доставчиците на печатни услуги и клиентите да работят съвместно върху дизайна и предпечата на различни продукти, независимо къде се намират.

В новото HTML5-базирано Smart Review са добавени възможност за сътрудничество на няколко клиенти, като добавяне на бележки директно във файловете и онлайн чат в реално време, които да подпомогнат творческия процес. Insite Creative Workflow заедно с Kodak Prinergy Workflow помага на потребителите да разширят възможностите за автоматизация на работния процес и да намалят времето за изпълнение на поръчките и разходите като предложат лесен достъп и възможности за сътрудничество в реално време на клиентите.

„Много от клиентите на Kodak Insite са дизайнери, които работят с най-големите световни марки и които като цяло се безпокоят за сигурността по време на целият процес на производство на материалите,“ каза Allan Brown, мениджър на решенията за работен процес, на Kodak. „Чрез интегрирането на HTML5-базираното Smart Review, Kodak значително увеличи сигурността на клиентите си като премахна използването на Java.”

Източник: пресинформация на Kodak
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.