Kodak Prosper S5

2036

Новата печатна система Kodak Prosper S5 прави поточните мастиленоструйни технологии на Kodak атрактивни за по-широк спектър от доставчици на печатни услуги.

Печатащата система Prosper S5 е монохромно поточно мастиленоструйно решение за дигитален печат на високоскоростни ролни печатни машини. То предлага качеството и надеждността на печатната система Kodak Prosper S10.

Prosper S5 осигурява високоскоростен печат с променливи данни и помага на печатниците да генерират допълнителни приходи чрез предлагане на персонализирани комуникации на своите клиенти. Плюс това, система осигурява спестявания в размер до 50% от производствените разходи за пряка пощенска реклама, каталози, списания, вестници, вложки и документи. В Prosper S5 функционират гъвкави опции за монтиране и се интегрира безпроблемно с ролни офсетови преси и ролно довършително оборудване.

Kodak Prosper S5

Работещи при скорост от 500 fpm (около 150 метра в минута) с разделителна способност от 600 dpi, Prosper S5 системата позволява на потребителите да отпечатват променливи данни онлайн. Това спестява време и пари в сравнение с традиционния двустепенен процес, който съчетава предварителни офсетно отпечатани формуляри и офлайн лазерно довършване с променливата информация.

С ширина на печат 10,56 см (4.16 инча) и пигментни мастила, които са устойчиви на избледняване, надраскване и омокряне, Prosper S5 увеличава пропускателната способност и елиминира нуждата от допълнителни самостоятелни устройства за печат. Плюс на системата е, че изходът й притежава изключително постоянството без да е необходимо допълнително покритие.

Услугата Spot Color Matching (използване на забъркани цветове), която ще е достъпна по-късно тази година за Prosper S5 и S10 системите, ще позволи на печатниците да използват запазени цветове на лога или корпоративни цветове на марката за своите клиенти.

Prosper S5 системата е напълно надстройваема, позволяваща на потребителите да увеличат капацитета си с растежа на техния бизнес.

Kodak Prosper S5

Източник: kodakpartner.wordpress.com

Интернет портал за печатни технологии.