Актуалните тенденции в печатната индустрия

2337
Актуалните тенденции в печатната индустрия

Коника Минолта България представя актуалните тенденции в печатната индустрия на 12 април 2016 (вторник) от 14:30ч. в Suite Hotel Sofia.

Печатната индустрия се намира на кръстопътя на дълбок преход и структурни промени, но за компаниите, които желаят да се развиват и да растат, никога не е имало по-благоприятен момент за работа в областта на печатните комуникации.

 

коника минолтаВъпреки че печатната индустрия днес е изправена пред множество преломни процеси и предизвикателства, настроенията сред доставчиците на печатни услуги като цяло са оптимистични.

Все пак остава да се преодолеят някои значителни предизвикателства, за да се използват пълноценно новите възможности чрез интеграцията на печатните и дигиталните комуникации. Печатната индустрия се намира на кръстопътя на дълбок преход и структурни промени, но за компаниите, които желаят да се развиват и да растат, никога не е имало по-благоприятен момент за работа в областта на печатните комуникации. Някои компании се адаптират и ясно чертаят пътя си напред, а други просто ще станат жертва на динамичните процеси.

Скорошните изследвания на Printfuture European показват, че доставчиците на печатни услуги се делят на три ясно обособени категории – 20% в челото на класацията, които постигат печеливш растеж и диверсифицират портфейла си от услуги, 60% в средата, които са в застой и реализират все по-ограничени маржове, и 20% на дъното, чиито продажби и маржове продължават да спадат.

Очевидно е, че за средните 60% е налице фантастична възможност за разработване на нови услуги и развитие на бизнеса, но това ще изисква коренно преосмисляне на нещата, които една печатница може да предложи през 2016 г.

Коника Минолта България представя актуалните тенденции в печатната индустрия на 12 април 2016 (вторник) от 14:30ч. в Suite Hotel Sofia. 

 

Местоположение на Suite Hotel Sofia (Зала Концепции).

гр. София, Студентски град, ул. Йордан Йосифов 1А

ПРОГРАМА

14:30 – 15:00 Регистрация
15:00 – 16:30 Актуални тенденции в печатната индустрия – Иван Иванов, Консултант производствени решения, Коника Минолта България
16:30 – 17:30 Коктейл 

 

Посетете събитието и научете:

  • какво е влиянието на интернет и дигиталната медия върху печата 
  • кои са предизвикателствата и възможностите пред вас
  • как да развиете и адаптирате бизнеса си 
  • практически съвети за трансформация на бизнеса и по-висока рентабилност

Регистрирайте се за събитието тук.

Източник: Коника Минолта

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.