Бунт Адвъртайзинг се оборудва с bizhub C1100

1682
Бунт Адвъртайзинг се оборудва с bizhub C1100

От месец март, Бунт Адвъртайзинг разшири производствената си база с още една дигитална машина – Konica Minolta bizhub C1100.

bizhub C 1100 е най-бързата цветна дигитална машина в производствения клас на Коника Минолта. Машината печата до 100 листа А4/мин. при медии от 55 до 350 гр/м2 в режим на двустранен печат с изключително високо ниво на качеството на изображението, което прави Вашите рекламни материали да изглеждат безупречно!

Най-важните характеристики на машината са:

– вакуумна технология за подаване на медиите,
– контрол на плътността на цветовете,
– механизъм за изправяне на хартията.

bizhub C 1100 вече е на разположение на клиентите на Бунт Адвъртайзинг.

За контакти и поръчки:
гр. София
бул. „проф.Цветан Лазаров” № 113
Тел.: 0888/ 337 834
Тел.: 0883 215 444

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.