Виртуален шоурум на Konica Minolta

419
Виртуален шоурум на Konica Minolta

Konica Minolta стартира платформа за виртуален шоурум за клиентите си, в условията на „новото нормално“, което се наложи през 2020 г.

Виртуалният шоурум е достъпен за потенциални и настоящи клиенти за три от основните професионални системи на Konica Minolta. Това са тонербазираната дигитална печатна машина за етикети AccurioLabel 230, новата AccurioPress C14000, както и UV мастиленоструйната дигитална машина AccurioJet KM-1e. В бъдеще ще бъдат добавени още продуктови линии.

 

дигитална машина КМ-1е

 

Клиентите могат да се регистрират за демо във Виртуалния шоурум на уебсайта на Коника Минолта България. Придружени от представител на компанията, те могат да направят 3D виртуална обиколка на индустриален или производствен шоурум.

 

Виртуален шоурум

 

Клиентите могат да разгледат галерии с мостри за печат, предоставя им се видео съдържание и се представят подробни презентации на конкретната производствена преса. Интерактивните елементи осигуряват виртуална работа на машините на живо, включително анимирани демонстрации на пътя на хартията, различните цветове на мастилото, зареждането на хартия и подреждането на продукта след отпечатване.

Определени функционалности също могат да бъдат проучени в детайли по време на обиколката. Те обхващат области като вградени довършителни, модула за интелигентно управление на цветовете IQ-501 и технологията Dot Freeze ™ на Konica Minolta (DFT) за AccurioJet KM-1e.

Източник: Коника Минолта България

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.