Дигитална печатна машина Konica Minolta C6100 в Office 1 Superstore

1505
Дигитална печатна машина Konica Minolta C6100 в Office 1 Superstore

Новото оборудване значително ще разшири портфолиото от печатни продукти и услуги, които Office 1 Superstore ще предложи на клиентите си.

Моделът на машината Konica Minolta C6100 е Fogra сертифицирана и многократно отличавана с международни награди. Сред основните предимства на машината са високото качество на печат (близко до офсетовия печат), високата производителност (скорост до 100 страници, А4 в минута), печат на медии от 52 g/m2. до 400 g/m2 и печат върху релефни хартии.

 

 Konica Minolta C6100 в Office 1 Superstore

Konica Minolta C6100 е оборудвана с допълнителни довършителни модули, които дават възможност за многообразие от разнообразни предложения за довършителни процеси – например: шиене с телчета и сгъване. Допълнителният финишер Konica Minolta SD-513 предлага опции за автоматично квадратно сгъване, биговане и подрязване, без нужда от допълнителна външна намеса.

 

 Konica Minolta C6100 в Office 1 Superstore

Ето някои от продуктите и услугите, които може да предложи Office 1 Superstore с новото оборудване:

  • Автоматизирана изработка на брошури с избран от клиента размер (до 200 страници), с корици до 300 g/m2, изработени с до 4 телчета, биговане и гръбче с правоъгълна форма;
  • Печат на учебници, книги, наръчници и др.;
  • Печат на менюта, покани и много други.
  • Производство на фотоалбуми;
  • Печат и сгъване на две и на три (с две гънки).

Дигиталната печатна машина е на разположение на клиентите на Office 1 Superstore повече от месец.

За контакти и допълнителна информация:
e-mail: customer_care@office1.bg
phone: 0700 10 700

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.