Коника Минолта България с изложбен щанд по време на COPIS 2019

839
Коника Минолта България с изложбен щанд по време на COPIS 2019

Посетете доставчика на производствен дигитален печат в зала 4, щанд С3, в сградата на Интер Експо Център София от 25 до 27 септември, включително.

Иновациите, които ще бъдат представени тази година са серията хибридни UV LED широкоформатни мастиленоструйни принтери AccurioWide и новата версия на изключително успешната линия преси за цифрови етикети на Konica Minolta – AccurioLabel 230.

 

 

Тази година щандът на Коника Минолта България ще представлява изложбена площ на марката Konica Minolta и ще представя високотехнологичните решения за производствен и индустриален печат, предлагани в България. Щандът ще бъде място за професионални срещи и консултации с клиенти, показване на мостри и презентиране на нови и настоящи машини с фокус върху:

  • Мастиленоструен листов печат

  • Ролен и хибриден широкоформатен печат

  • Индустриален печат и обогатяване с лак и фолио

  • Производствен печат

 

След изключително успешното си представяне по време на COPIS 2018, Коника Минолта България ще участва и в тазгодишното изложение за печатни и рекламни комуникации в Интер Експо Център София.

 

Миналогодишното участие на Коника Минолта България бе запомнящо се със звездата на изложението, а именно MGI JETvarnish 3DS&iFOIL и неговите впечатляващи разпечатки. Всички гости на щанда имаха възможността да видят отблизо дигитално полагане на UV частичен, обемен лак и фолио, без подготовка на плаки или сито, както и дигиталната преса, носител на наградата BLI Pro Award 2018 и разполагащата с FOGRA сертификат – AccurioPress C6100 в конфигурация с интегриран Color Care модул (IQ-501).

 

За повече информация и регистрация за безплатен вход: Коника Минолта България

зала 4, щанд С3, Интер Експо център

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.