Коника Минолта връчи наградата за „Ефективност” на Банка ДСК в конкурса „Банка на годината”

1631

Компанията е генерален спонсор на поредното издание на годишните банкови награди

Водещата компания за цялостни решения за оптимизиран печат Коника Минолта участва в най-авторитетните в банковата и финансова общност в България награди «Банка на годината 2010», организирани от Асоциация «Банка на годината». Регионалният мениджър на компанията, Елена Дречева, връчи лично вчера приза за «Ефективност» на главния изпълнителен директор на Банка ДСК, Виолина Маринова.

Отличието за Банка ДСК бе връчено от г-жа Дречева с думите: „Ефективността има много измерения и зависи от много фактори – от оптимизиране на разходите, до качествено обслужване на клиентите. Искам да поздравя лично ръководството и целия състав на Банка ДСК за целенасочената работа и усилия, които през годините са превърнали банката в един решаващ фактор и гарант за развитието на банковата сфера в България. Това отличие е признание именно за това – за далновидното и стратегическо финансово управление, за качеството на услугите, за доверието на клиентите, за постиганите резултати, за бъдещето. Пожелавам още много успехи във всички направления на професионалната дейност и развитие на Банка ДСК“

Коника Минолта подкрепя от няколко години финансовия и банков сектор чрез своите решения за оптимизация на печатните услуги, като осигурява нови възможности за подобряване на ефективността на компаниите. В момент на сериозно преосмисляне на организацията на бизнеса във финансовия сектор, компанията прилага работещо решение за намаляване на разходите и подобряване на ефективността на работа. Програмата „Оптимизирани услуги за печат” се базира на иновативна организация на печатния процес, в който компаниите си спестяват първоначална инвестиция, текущата поддръжка и разходите за консумативи на печатащи устройства. Програмата комбинира експертна и индивидуална консултация, хардуерно и софтуерно внедряване и работа по разработването на стратегии за подобряване на документопотока. Всеки етап от процеса се базира на прецизни факти и числа, като крайния резултат е редуциране на разходите и безпроблемно опериране на всички нива. Програмата „Оптимизирани услуги за печат” осигурява намаляване с до 30% на съвкупните разходи за печат на документи на годишна база. Затова е изключително подходяща за компании, работещи във финансовия сектор. Освен намалени разходи за банките, програмата дава възможност и за лесно адаптиране към организационни промени в компанията – разширяване или промяна в клоновете, промяна в отделите и работните места, нужда от нов тип печатна услуга и т.н.

Източник: Коника Минолта

Интернет портал за печатни технологии.