Коника Минолта представи машина за печат на опаковки от велпапе

698
Коника Минолта представи машина за печат на опаковки от велпапе
Spread the love
Коника Минолта представи модела PKG-675i, разработен за печат на опаковки от велпапе. Чрез него печатниците ще могат да предложат решение за изработка на кутии в малки тиражи или прототипи.

печат на опаковки от велпапе

 

Със скорост от 6” или 12” в секунда моделът позволява печат върху кафяв крафтов или бял непромазан картон за гъвкави опаковки, плоскости и дори предварително изрязани гофрирани повърхности с дебелина до 1.5мм. Възможностите за персонализация вървят в комплект с високо качество на печат. Петте печатащи глави (CMYKK) са на Memjet и работя с водни мастила, които са сертифицирани за непряк досег с храни. Резолюцията е до 1600х1600 dpi, а ширината на печатното изображение до 1 метър.

Моделът е подходящ за разработване на опаковки за различни индустрии – хранителна, напитки, козметика, подаръци и много други. Един оператор е напълно достатъчен за работа с всички задачи на машината. Към моделът се предлага и допълнителен модул за последващо печата ламиниране.

Вижте повече във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: kmbs.konicaminolta.us

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.