Коника Минолта ще представи нови концепции на drupa 2012

1186

„Усъвършенствайте бизнеса си!“ е мотото на Konica Minolta Business Solutions Europe за drupa 2012 – най-голямото световно международно изложение в областта на технологиите за печат. Идеята на посланието е да се подобри бизнеса на клиентите с помощта на нови концепции.

С ориентиран към клиентите подход, японската компания ще представи иновативна изложбена концепция на най-големия щанд на Konica Minolta. „Ще покажем новата си визия на площ от повече от 2300 м², проправяйки лесен път към дигиталния печат за нашите клиенти“, споделя Олаф Лоренц, генерален мениджър маркетинг дивизия в Konica Minolta Business Solutions Europe. Целта е да изградим мост между аналоговия и дигиталния печат. Планът за постигането на тази цел ще включва усуги и консултации за ефективно използване на дигитално оборудване.

Фокусирана върху предоставяне на добавена стойност за клиентите, Konica Minolta ще представи допълнителните ползи, които дигиталният печат осигурява на бизнеса. Konica Minolta ще представи на своето изложбено пространство цялото си портфолио от дигитални производствени машини – от по-нисък и среден клас производствени системи, както цветни, така и черно-бели. Машините ще бъдат демонстрирани в реална производствена среда, използвайки софтуерните решения на Konica Minolta и най-добрите приложения от доставчици. „Нашите производствени системи за печат спечелиха наскоро редица престижни награди за високи постижения, включително наградата на BERTL за „Най-добра линия за производствен печат“ и 5-звездното отличие на Buyers Lab (BLI) за постоянство на цветовете на bizhub PRESS C7000. Спечелихме също наградата „Exceptional certified five star” на BERTL за водещата ни машина bizhub PRESS C8000. Знаем, че интересът към демонстрации на системите ни е голям“, коментира Олаф Лоренц.

Източник: konicaminolta.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.