Нова машина премина тестовете на Testguide

1421
Нова машина премина тестовете на Testguide

Тествахме качество на печат, скорост, печат на почти 20 вида хартии и картони и др.

Специалната ни рубрика TestGUIDE продължава с теста на най-новата Konica Minolta Bizhub PRESS C1070. След като преди точно 3 години тествахме предходния модел Konica Minolta bizhub PRESS C7000, сега дойде ред и на наследника и Konica Minolta Bizhub PRESS C1070.

 

Konica Minolta Bizhub PRESS C1070

Как се справи дигиталната печатна машина с релефните хартии, отстранени ли са недостатъци от предишния модел и др. подробности вижте в самия тест тук:

Тест на Konica Minolta Bizhub PRESS C1070

Всичко от рубриката TestGUIDE

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.