Нова цифрова производствена машина за печат на етикети от Konica Minolta

1552
Нова цифрова производствена машина за печат на етикети от Konica Minolta

Компанията обяви 100-тен клиент в индустриалния печат и старт на нова цифрова машина за печат на етикети AccurioLabel 190 по време на Labelexpo 2017.

Konica Minolta съобщи няколко важни новини по време на Labelexpo 2017. Компанията с радост обяви „100-тния си клиент“ в индустриалния печат, стратегическо партньорство в Европа с компанията GM, предлагаща довършителни функции и старт на новата машина за печат на етикети Konica Minolta AccurioLabel 190.

 

Konica Minolta AccurioLabel 190

Във връзка с укрепването на стратегическия съюз между MGI Digital Technology и Konica Minolta, двете компании представиха и демонстрираха новата цифрова машина JETvarnish 3DWeb предназначена за облагородяване на етикети и гъвкави опаковки, включително термосвиваемо фолио.

„Днес отбелязваме важен момент за Konica Minolta, тъй като ускоряваме развитието си на пазарите за индустриален печат, като етикетите са ключова област за растеж. Ние сме изключително горди с това, до къде сме стигнали за краткото време от влизането ни в пазара на етикети. Нашата доказана технология за печат с тонер се използва широко в бизнеса на клиентите ни в целия свят и се подкрепя от услуги от световна класа на локално ниво, заедно с доставката на части и консумативи „, обобщава Чарлз Лисенбург, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

 

Konica Minolta AccurioLabel 190

Преди две години – след внимателно проучване на пазара – Konica Minolta въведе система, която имаше наистина уникални качества и по този начин създаде реални нови бизнес възможности за нарастващата ни клиентска база в индустриалния печат, която сега обхваща повече от 100 локации в световен мащаб. Слушахме внимателно обратната връзка, която наистина ни помогна да оформим нашите идеи и мисли. Новата цифрова машина за печат на етикети AccurioLabel 190 ни отвежда до следващия етап на нашето развитие като сериозен играч на индустриалните пазари. Системата ще бъде пусната в продажба на българския пазар следващата година.

На щанда на Konica Minolta на Labelexpo 2017 могат да се видят новата AccurioLabel 190, JETvarnish 3DWeb,  както и наложилата се на пазара етикетна машина bizhub PRESS C71cf, която можете да видите и в шоурума за Индустриален печат на Коника Минолта България в София, ул Витошки камбани № 9. 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.