Нови дигитални печатни машини и софтуер по време на Ден на отворените врати

1633
Нови дигитални печатни машини и софтуер по време на Ден на отворените врати

Коника Минолта България представи по време на специално организирано събитие дигитална машина AccurioPrint C2060L, MGI Jetvarnish 3DS за цифрово нанасяне на частичен лак и топъл печат, етикетната машина bizhub PRO C71cf и няколко специализирани софтуера.

 Ден на отворените врати Коника Минолта България

На снимката:  Драгомир Милушев представя Konica Minolta

 

Събитието се проведе в новия офис на компанията в сградата Kambanite Green Offices. Деня на отворените врати беше открит от търговския директор на Коника Минолта България г-н Драгомир Милушев, който представи за кратко компанията и сподели любопитна статистическа информация за лидерските ѝ позиции спрямо конкурентите в България в продажбите на производствените дигитални машини.  

 

На снимката: bizhub PRESS 1250P

Новият консултант производствени решения г-н Томаш Вишневски представи последователно новите флагмански продукти AccurioPrint C2060L, наследника на серията bizhub PRESS C1060, MGI Jetvarnish 3DS за цифрово нанасяне на частичен лак и топъл печат и етикетната печатна машина bizhub PRO C71cf. Тези продукти ще бъдат акцент в продуктовата линия на Konica Minolta насочена за производствен цифров печат.

 

На снимката: bizhub PRESS C1100

Г-н Радослав Календжиев, продуктов специалист Софтуерни решения демонстрира част от софтуерните продукти, предлагани от Konica Minolta – новият Accurio Flux с функции за предпечат, автоматизация на работните потоци и web-to-print, Color Care – приложението, което определя, постига и запазва специфичен стандарт за bizhub PRO и PRESS пълноцветни печатни системи и софтуерите за персонализация PrintShop Mail и EFI Direct Smile.

 

AccurioPress C2060L

На снимката: AccurioPrint C2060L

По време на събитието гостите имаха възможност за тестове и демонстрации на машините в шоурума, а по време на презентацията се оформиха и няколко интересни дискусии. Ден на отворените врати завърши с коктейл.

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.