Нови модели bizhub PRESS C6000 и bizhub PRESS C7000/P

2763
Spread the love

PRESS серията на Konica Minolta засилва позициите им в сферата на цифровото производство. Качество на изображението, издържливостта, гъвкавостта, надеждността и възможностите за обемни поръчки са фокус на серията PRESS.
С новите bizhub PRESS C6000 и bizhub PRESS C7000/P, Konica Minoltaпредставя две версии на иновативни, бързи, цветни дигитални системи,които поставят качеството и постоянството на ново по-високо ниво.Възможностите им за печат са опаковани със здрава конструкция, което гиправи идеалното решение за големи корпоративни отдели за централизиранопроизводство и комерсиални печатници или копи центрове.

Карл-Фридрих Еденхуизен, Продуктов мениджър в Konica Minolta BusinessSolutions Europe, казва за новите производствени системи:“Поставяме нови стандарти в качеството на дигиталния цветенпечат. Технологията е впечатляваща и сама по себе си убедителна:разделителна способност от 1,200 dpi, с 8-bit дълбочина, водноизглаждане на медиата и автоматична корекция на полутоновете. А това сасамо няколко от богатите характеристики отличаващи работата на дветенови системи от останалите марки.”

PRESS серията работят със S.E.A.D. II – собствената технология наKonica Minolta за обработка на цветовете. Тя комбинира няколкотехнически иновации, гарантиращи истинско възпроизвеждане на цветовепри максимална скорост (60 страници в минута за bizhub PRESS C6000 и 71страници в минута за bizhub PRESS C7000). Подобреното качество наизображенията и още по-ниската температура на изпичане при тежка медиаса факт благодарение на Simitri HD тонер.
Двете системи работят с широк диапазон медии с тегло между 64 и 300гр/м2, като ново при тях е, че 300 гр/м2 се поемат дори при двустраненпечат. За тях са предвидени три опционални вида RIP контролери – EFIFiery, Creo Colour Server и уникалния собствен Konica Minoltaконтролер. Заедно с тях има избор на най-разнообразни довършителниопции – различни начини на перфорация и телбод, създаване на брошури иподлепени книжки.

Системата на Коника Минолта за отдалечена диагностика CS Remote Careосигурява проактивна поддръжка от момента на инсталация на машината.Системата прави постоянен анализ на състоянието на машините и позволяваавтоматизирана отчетност и превантивна поддръжка за максимално кратковреме. Новата услуга Operator Replaceable Unit Management (ORU-M)допълнително оптимизира поддръжката като позволява на оператора намашините сам да подменя определни части и консумативи без намесата натехник от Коника Минолта. По този начин се намаляват потенциалнитенередности, както и евентуални спирания на системата. Предимствата севиждат основно при фирмите с централизиран печат за вътрешни нужи иликомерсиалните печатници. Услугата позволява на компанията да се грижисама за себе си, ако тя го е пожелала.

inline_730_https://printguide.info/images/bizhubPRESSC6000.jpg

bizhub PRESS C6000 е привлекателен избор за клиенти в лекия и среднияпроизводствен клас. Съчетава постоянство в цветовете, добро качество напечат и надеждност облечени в здрава рамка.  Със скорост 71страници в минута, bizhub PRESS C7000 предлага атрактивно сътношениецена:изпълнение. И двата нови модела може да се оборудват сразнообразни опции за довършване.

За контакти:
Коника Минолта България
Тел. 02 489 95 66/67/68
Имейл: pp@konicaminolta-bg.com
www.konicaminolta.bg

Биографична информация