Нов шоурум на Konica Minolta за пазара на професионален и индустриален печат

1602
Нов шоурум на Konica Minolta за пазара на професионален и индустриален печат

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH отвориха нов Digital Imaging Square (DIS) в европейската си централа в Лангенхаген, Германия.

Нов шоурум на Konica Minolta

 

Целта на шоурумът е да подчертае отдадеността на компанията към потребителите, които се занимават с професионален и индустриален печат. Новият център може да предложи дълги демонстрации на живо на клиентите.

20 работещи системи
Близо 20 системи и няколко пълни работни процеса изпълват площта от 550 кв. м. Помещението за производство с малко натоварване включва базови производствени машини и широкоформатни решения. Успешните серии bizhub PRESS ще са в сърцето на залата за машини със средно натоварване, а залата за индустриален печат ще приюти етикетната машина bizhub PRESS C71cf и B2+ UV мастиленоструйната преса, както и продукти на MGI.

Ikuo Nakagawa, президент на Konica Minolta Business Solutions Europe, каза, „Много сме щастливи да отворим новия си демонстрационен център тази седмица. Философията на мениджмънта ни е да създаваме нова стойност. Този път го постигаме чрез решения за печат за професионалния ни бизнес в тази област. В тази индустрия развихме силно присъствие в последните години. DIS е пространство, което споделяме с клиентите си, които искат да тестват иновативните ни продукти и така да превърнат иновативните им идеи в реалност и да генерират себестойност за клиентите им.”

Решения на Konica Minolta и партньори
Акцентите на широкото портфолио на Konica Minolta включват и продукти и решения на партньори, сред които са големи компании като EFI, MGI, KIP и довършителни решения от Plockmatic, Watkiss и SDD. Olaf Lorenz, генерален мениджър на международния маркетинг отдел на Konica Minolta Business Solutions Europe, коментира, „С нашата гама от продукти и решения за работен процес, която продължава да се разраства, е важно клиентите ни да могат да видят продуктите и възможностите им от световно ниво на живо и отблизо. Затова направихме сериозната инвестиция в този шоурум. Това е още един начин, по който клиентите ни ще видят силата, визията и качеството на всеобхватните услуги на Konica Minolta.”

Източник: Пресинформация на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.