Остават броени дни до конференцията на Prokom

786
Остават броени дни до конференцията на Prokom

Мрежата от собственици на дигитално оборудване на Konica Minolta организира втората си годишна конференция в Будапеща на 6-7 юни 2018.

 

Темата на тазгодишната конференция на Prokom е предвидимост и продуктивност в бизнеса.Четирима лектори и отворени сесии за демонстраци и дискусии ще бъдат основна част от програмата на конференцията.

 

 

Целта на конференцията е даде на участниците нов поглед върху последните тенденции в бизнес развитието на печатния бизнес, обслужването на клиенти и иновативните продукти и услуги, които да дадат добавена стойност. Предвидено и достатъчно време за нетуъркинг и контакти с лекторите.  

Представители на български печатници с Konica Minolta устройства също ще имат възможността да посетят конференцията и да разберат как да се диференцират на пазара, в какво и кога да инвестират, как да трансформират бизнеса си, за да навлязат на нови пазари.

 

Prokom се фокусира върху три ключови цели:

  • споделяне на бизнес идеи с други потребители;
  • развиване на комуникациите с висшето ръководство на Konica Minolta, с цел подпомагане на бъдещи решения за оформяне на услуги, дизайн и функционалност на оборудването;
  • контакт в интернет мрежата чрез работни конференции, уебинари и публикации. 

 

За да членувате в Prokom, е необходимо да сте собственик на производствен клас оборудване с марката Konica Minolta. За повече информация можете да се свържете с Коника Минолта България

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.