Подобряване на производителността със серията bizhub PRESS C1100

1955
Подобряване на производителността със серията bizhub PRESS C1100

bizhub PRESS C1100 на Konica Minolta е перфектен за печатници, копирни центрове и всеки, който се нуждае от големи печатни обеми, произведени при високи скорости.

bizhub PRESS C1085

 

Дигиталните печатни машини bizhub PRESS C1100 и C1085 предлагат изключителна производителност, първокласно качество на печат и атрактивна добавена стойност. Верни на мотото „По-добра производителност, намалявайки времето и разходите“, двете нови производствени цветни дигитални печатни машини отговарят на изискванията за ефективно производство на по-широк кръг от работни задания с голям обем, като същевременно отговарят и на високите изисквания за качество и производителност.

Изключителна производителност
bizhub PRESS C1100 и C1085 са най-бързите производствени цветни цифрови печатни машини на Konica Minolta в момента. Скоростите на печат при двете машини са съответно 100 листа/мин и 85 листа/мин. С тях могат да бъдат изработени по-ефективно и навреме различни видове печатни поръчки, като по този начин се намаляват оперативните разходи и времето за производство. Високопроизводителните дигитални печатни машини печатат с еднаква скорост на хартии вариращи от 55 до 350 г/м2 при автоматичен двустранен печат.

Стабилното подаване на хартията също е гарантирано за различните видове хартия, със или без функции за сканиране. Могат да бъдат добавени до три модула за подаване на хартия, с което се увеличава ефективността на машините до максимум девет касети и капацитет от 13 890 листа.

Ненадминато качество
Серията bizhub PRESS C1100 поддържа стабилно качество на печат, което задоволява изискванията на клиентите и им помага да диференцират бизнеса си. Тонерът Simitri HD E гарантира постоянно високо качество на изображението и по-добри екологични характеристики.

Модерната S.E.A.D. IV технология за генериране на изображението също подобрява качеството и повторяемостта. Наскоро въведената комбинация от различни функции, като сензора за подравняване на хартията или опциите за автоматичното настройване, значително подобряват точността на подравняване на хартията.

Точното възпроизвеждане и стабилността на цветовете е гарантирано с подобрена проверка на характеристиките на отпечатаната хартия и сензор за контрол на цветовете с обратна връзка.

Големи възможности за добавена стойност
Двете производствени системи отговарят на широк спектър от изисквания за следваща довършителна обработка с цел да се увеличи рентабилността чрез намаляване на работните часове, намаляване на разходите и повишаване на добавената стойност.

bizhub PRESS C1100 и C1085 разполагат с широка гама от довършителни опции, като например модули за производство на брошури, топло лепене, автоматично поставяне на спирали и разбира се възможност за подреждане в стакер до 10 000 листа.

„Ефективност – това е ключовият двигател на доставчиците на печатни машини. С bizhub PRESS C1100 и C1085, ние правим следващата стъпка на пазара за цветни производствени дигитални печатни машини, след големия успех на първата ни средна производствена система „, казва Karl-Friedrich Edenhuizen, продуктов мениджър на компанията.

Вижте техническите спецификации тук:
bizhub PRESS C1100
bizhub PRESS C1085

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.