По-висока производителност за Konica Minolta bizhub PRESS с нов EFI контролер

1112
По-висока производителност за Konica Minolta bizhub PRESS с нов EFI контролер

Новият контролер EFI Fiery осигурява по-високо качество на печат и подобрено управление на поръчките за черно-белите цифрови преси Konica Minolta bizhub PRESS 1052/1250.

EFI Fiery MIC-4150

 

„Разширеното партньорство ще осигури решения Fiery и унифициране на работния процес за черно-белите ни bizhub PRESS,“ каза Kevin Kern, старши вицепрезидент на продуктовото развитие на Konica Minolta. „Платформата на EFI е една от най-добрите и вярваме, че интеграцията на нашите решения с техните създава оферта, която е примамлива за широка гама компании.“

Новият контролер EFI Fiery MIC-4150 е базиран на най-новата платформа Fiery FS200 Pro, която осигурява нужната функционалност за постигане на черно-бели изображения с висока дефиниция и ускоряване на печатния процес с автоматизация и други инструменти за увеличаване на производителността.

Някои от тях са:

  • Fiery Command WorkStation® – интуитивен, централизиран потребителски интерфейс, който позволява на потребителите да управляват черно-белите принтери Konica Minolta bizhub PRESS 1052/1250, управлявани от този контролер Fiery DFE едновременно с Fiery контролерите на цветните машини, в една интегрирана среда.
  • Fiery Grayscale Calibration – иновативна функция, която гарантира постоянно и точно възпроизвеждане на изображенията чрез автоматично оптимизиране на детайлите в сенките и запазване на горните и долни тонални вариации.
  • Опцията Fiery ImageViewer for Black and White, е инструмент за преглед на растера с пълна разделителна способност, който дава възможност на потребителя да настройва калибрационната крива на черното, за да постигне постоянни резултати при печат на различни устройства.
  • Опцията Fiery Impose and Fiery JobMaster – визуални инструменти, които ускоряват комплексни проблеми и дават на потребителите повече възможности и гъвкавост при създаването на електронни монтажи, довършване, сканиране и редактиране в късни фази на производството.

Производителността на Fiery за производство на черно-бели материали в големи обеми
„Това е първият черно-бял контролер Fiery, с него тази водеща технология става достъпна за черно-белите печатни решения на Konica Minolta,“ каза John Henze, вицепрезидент на маркетинга на Fiery, EFI. „Много сме развълнувани да го предложим и да предложим на клиентите на Konica Minolta възможността да интегрират черно-белите и цветни поръчки в обща среда, управлявана от Fiery.“

Цялостна интеграция за по-висока ефективност
Контролерът Fiery MIC-4150 DFE също позволява JDF интеграция в съществуващи производствени среди с цветен дигитален и офсетов печат. Това позволява директна интеграция с автоматични системи за оценка, графици, идентификация на поръчки, счетоводство и управление на други процеси, управлявани от решения от селекцията на EFI, съставена от водещи MIS и Web-to-Print продукти, включително EFI Quick Print и Midmarket Print, както и Digital StoreFront.

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.