Първа инсталация на AccurioJet KM-1 във Франция

870
Първа инсталация на AccurioJet KM-1 във Франция

Когато наскоро Konica Minolta съобщи, че напредва значително със заложената цел за инсталация на повече от 30 машини AccurioJet KM-1 по целия свят, не преувеличи.

Преди дни беше инсталирана още една машина във Франция. Клиент е печатницата Realisaprint.com.

 

Способността да печата върху голямо разнообразие от медии, включително с или без покритие, офсетови, текстурирани, канава и PVC с дебелина от 60 до 600 микрона без предварителна обработка, беше една от причините Realisaprint.com да избере тази производствена машина.

„Това, че сме първата компания във Франция, която купува AccurioJet KM-1, утвърждава нашата репутация на пионери и нашия опит в графичната индустрия. Това ни позволява да предлагаме на нашите клиенти повече възможности в следпечатните процеси.“, подчерта Реми Барели, съосновател на Realisaprint.com.

 

Тази нова инвестиция се основава на дългогодишното партньорство с Konica Minolta.
Realisaprint.com особено оценява качеството на връзките си със своя доставчик, доверието, експертните познания на екипите и начинът, по който те осигуряват техническа поддръжка. Затова и компанията е инвестирала в четири машини от Konica Minolta, включително и новата MGI JETVARNISH 3DS. 

 

Източник: Коника Минолта България

Снимки: Realisaprint.com 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.