Първа инсталация на MGI JETvarnish 3D Evo B1 в Турция

517
Първа инсталация на MGI JETvarnish 3D Evo B1 в Турция

Един от големите производители на опаковки в Турция (PrintPark) внедри през септември 2018 година JETvarnish 3D Evo В1. Печатницата играе важна роля не само на турския, но и на европейския пазар.

Основана през 1974 година, днес залага силно на иновация и качество. Производствените ѝ помещения в Истанбул заемат площ от 10 000 м2.

На последното изложение LuxePack в Монако и PCD2019 в Париж, представената от PrintPark луксозна опаковка единодушно впечатли всички посетители с качество и реализация.

До септември 2018 година PrintPark са разполагали с традиционни технологии за топъл печат и лакиране, но те вече не са били достатъчни, най-вече поради популяризирането на специалните печатни ефекти и колекционерски опаковки в малки и средни тиражи. От компанията наблюдават засилващо се търсене на опаковки с променлива информация. Именно поради това се спират на технологичното решение от MGI – JETvarnish 3D Evo.

 

От PrintPark оценяват работата си с MGI като изключително ползотворна. По време на тестовете, заедно с екипа на MGI във Франция са били изработени особено сложни образци. 4 месеца след старта на експлоатацията в PrintPark са възхитени от ниската консумация на лак от JETvarnish 3D Evo, а също така и от високото качество на следпродажбеното обслужване от страна на MGI. Чрез новото оборудване турската компания възнамерява да развиват още по-силно дигиталния сегмент в своето производство.

За повече информация: Коника Минолта България, представител на MGI

За персонална консултация или демонстрация на MGI машини:

 

 

Артин Микаелян

Консултант продажби индустриален печат

тел: +359 700 420 22; +359 887 80 18 85

e-mail: artin.mikaelyan@konicaminolta.bg

www.konicaminolta.bg

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/