Семинар на тема color management с гуруто в областта Claas Bickeböller

1166
Семинар на тема color management с гуруто в областта Claas Bickeböller

Срещнете се с един от най-влиятелните специалисти в областта на color management – Claas Bickeböller.

Дата: 26-ти февруари 2015г.
Място: Бизнес Парк София, сграда 10, конферентната зала на партера
Вход: свободен след регистрация

 

seminar color management

Claas Bickeböller е продуктов мениджър Графични Решения на Коника Минолта за целия свят и идва за първи път в България. Председател е на работната група за дигитален печат към Fogra. Разработва PSD – Process Standart Digital – стандарт за сертифициране на дигитални печатници и ISO 15311 – стандарт за дигитален печат, по който в момента се работи. Сертифициран одитор за Fogra PSD сертификат и Fogra сертифициран експерт за дигитален печат.

Ще поговорите за ежедневните предизвикателства, с които се сблъскват печатниците у нас и възможните решения – качественото възпроизвеждане на цвят, съвпадението и повторяемостта на цветовете. Лекторът ще ви даде повече информация за възможни решения за управление на цвета, които да доставят точно цветово съответствие между цветна проба и реален тираж при офсет или дигитален печат.

По време на събитието ще имате възможност да получите отговор на следните въпроси:
Как да се реализирам на чужди пазари?
Защо е необходимо да работя, следвайки някакъв стандарт, например Fogra?
Как да получа сертификат от Fogra?

Повече информация за семинара и програмата вижте тук:
Регистрация.

Организатор на семинара:  Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД

гр. София
1766, жк. Младост 4,
Бизнес Парк София, сгр. 8 А, ет. 7
Тел.: 0700/ 420 22 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.