Серията bizhub PRESS 1250 на Konica Minolta с престижна награда

1164

Европейската Асоциация за Дигитален Печат потвърждава професионализма на Konica Minolta в производствения печат с награда в категорията „Най-добра листова дигитална система – производствен клас“.

bizhub PRESS 1250

Konica Minolta за пореден път бе наградена от прочутата Европейска Асоциация за Дигитален Печат (EDP), съюз на водещите европейски списания за дигитален печат, който може да се похвали с повече от един милион читатели. Журито избра серията bizhub PRESS 1250, включваща bizhub PRESS1250/1250P, bizhub PRESS 1052 както и bizhub PRO 1052, като победител в категорията „Най-добра листова дигитална система – производствен клас“ за 2013. Наградата на EDP потвърждава пътят към успеха, по който Konica Minolta е поела на европейския пазар на производствения печат: компанията се радва на двуцифрен пазарен дял в Европа в този сегмент.

„Горди сме с факта, че нашите непрекъснати усилия да добавим важна за бизнеса на нашите клиенти стойност, печелят международно признание. След спечелването на предишни награди от EDP през 2009 и 2011 година, за нас е радост и този път да впечатлим журито с нашата серия bizhub PRESS 1250“, казва Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. Всички награди на EDP са номинирани от технически комитет, съставен от специалисти в дигиталния печат, журналисти, както и технически консултанти и представители на промишлеността. „Това признание означава много за нас, особено поради факта, че представители на пазара на печатния сектор са включени във вземането на решение,“ добавя Wennemann.

Серията bizhub PRESS 1250 включва професионални решения за промишлени цели: тя комбинира голям избор от довършителни функции със скорост на отпечатък между 105 A4 / 60 A3 и 125 A4 / 70 A3 страници в минута. bizhub PRESS 1250 е предназначена за обеми до 3 000 000(три милиона) отпечатъка за месец. Четирите модела от серията могат да бъдат интегрирани в решения за работния процес за ефективно управление на чакащите задачи.

„Най-добра листова дигитална система – производствен клас“
Повече информация за производствените системи на Коника Минолта можете да намерите тук

Източник: Коника Минолта

Интернет портал за печатни технологии.