Трима клиенти на MGI JETvarnish 3D спечелиха 11 награди FSEA Gold Leaf Awards

943
Трима клиенти на MGI JETvarnish 3D спечелиха 11 награди FSEA Gold Leaf Awards

Клиенти на Konica Minolta получиха престижни отличия за дигитални специални ефекти.

FSEA Gold Leaf Awards

 

Международната асоциация за фолиа и специални ефекти (FSEA) на годишната си конференция в Нешвил, Тенеси присъди 11 награди Gold Leaf на потребители на Konica Minolta JETvarnish 3D. Те са връчени заради впечатляващата им работа с дигитално облагородяване на печатна продукция чрез технологията на MGI.

Победителите са Seidl Bindery, Хюстън, Тексас, DMS Color, Бирмингам, Алабама и Print Panther, Торонто, Онтарио. Отличените печатни изделия включват брошури, рекламни материали, реклами за търговски обекти, покани, поща, списания, корици и луксозни етикети. Те попадат в 9 различни категории.

Луксозно довършване
Kevin Abergel, вицепрезидент на маркетинга и продажбите, MGI поздрави победителите: “Годишните награди на FSEA Gold отличават най-артистичните и умели постижения в областта на печата. Затова, се гордеем, че експертните съдии на FSEA оцениха, че нашите приятели от Seidl, DMS и Print Panther използваха цифровите процеси на JETvarnish 3D, за да постигнат зрелищни резултати, които конкурират качеството на конвенционалните аналогови методи, използвани десетилетия наред.”

Дигитален топъл печат
Abergel допълва, „Наистина е впечатляващо да видим креативните дизайни и експертни производствени техники на нашите клиенти отличени от съдиите като най-добри в бизнеса. Седем от единадесетте победители са избрани сред директната конкуренцията на материали, произведени чрез традиционните методи за топъл печат. Вярваме, че тези резултати потвърждават стойността на дигиталния процес за създаване на най-високо ниво специални ефекти за офсетов, флексо и дигитален печат.“
 
„Мисията на MGI е да помогне на клиентите да покажат потенциала на цифровите технологии да трансформират двуизмерните цветове в триизмерни физически и емоционални преживявания. И така да енергизират комуникационните кампании на клиентите си,“ заключи Abergel.

Източник: fsea.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.