Уверете се сами във възможностите на Bizhub PRO® C6000L

2437

Машината е на разположение в шоурума на Коника Минолта, където посетителите имат възможност да разпечатат свои файлове на различни носители и да сравнят качеството на цветовете.

Най-новата производствена система за къси тиражи на Коника Минолта предлага превъзходно качество на цветовете и професионална надеждност и е достъпна на промоционална цена до края на март.
 
Bizhub PRO® C6000L, най-новата цветна дигитална система от серията bizhub PRO® на Коника Минолта предлага изгоден печат и високо качество на изображението. С модерната технология на Konica Minolta за обработка на цветовете, тази цветна дигитална преса е създадена специално, за да отговори на основните изисквания за качество, надеждност, лекота на употреба и икономичност, които имат печатниците, рекламните агенции и офисите с голям обем на печат.  
Дигиталният производствен печат никога не е бил толкова достъпен, колкото сега с Bizhub PRO C6000L. Системата отпечатва скоростно 60 копия в минута в черно-бяло и в цвят, а в комбинация с месечен обем на печат до 280 000 отпечатъка и разделителна способност от 1200x1200x8bit dpi позволява производствен печат в самия офис, без да се прави компромис с качеството. С разнообразните си довършителни възможности Bizhub PRO C6000L произвежда различни материали като книги, брошури, каталози, доклади, флаери и директна поща с възможност за персонализация.
 
Вграденият Konica Minolta IC-601 контролер предлага достъпно управление на цветовете и списъците със заявки, както и безпроблемна интеграция на широк спектър от приложения на Konica Minolta за оптимизиране средата на печат и уеб-2-принт решения. Обработката на хартията в Bizhub PRO C6000L става бързо и свръх гладко. Благодарение на въздушно-струйното подаване на хартия на Konica Minolta, гъвкавостта на медиите е голяма и обхваща широка гама, включително хартия до 300 gsm, хартия с покритие, картон и офсет за дигитален печат.  
 
Иновационните технологии за изобразяване S. E. A. D. II със сензори за контрол на цветовете в реално време, ITbit и CRS, полимеризираният тонер Simitri® HD и въздушно-струйният начин на разделяне и подаване на хартията създават непобедима комбинация от качество и лекота на работа, осигурявайки перфектни резултати и най-висока надеждност.

В качествата на новата Bizhub PRO C6000L може да се убеди всеки, който има интерес  – в шоурумът на Коника Минолта посетителите имат възможност да разпечатат свои файлове на различни носители и да сравнят качеството на цветовете. До края на март Bizhub PRO C6000L е на промоционална цена, като подарък към системата компанията предлага избор между софтуер за персонализация или софтуер контрол на цветовете.

Можете да заявите предвително демонстрация на машината тук.
 

Източник: Коника Минолта България Бизнес Солюшънс

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.