AccurioPress C3080 и C6100 вече имат сертификати на Fogra

881
AccurioPress C3080 и C6100 вече имат сертификати на Fogra

Дигиталните производствени машини на Konica Minolta завършиха успешно тестовете и взеха своя сертификат.

 

Клиентите на сериите AccurioPress C3080 и C6100 на Konica Minolta имат още повече причини да празнуват – производственото им оборудване получи сертификат FograCert Validation Printing System (VPS).

 

Високоскоростните цветни дигитални системи успешно завършиха серията от тестове, за да получат признание от германския център Frog Research Institute for Media Technologies.

 

И двете серии включват интегриран модул за корекция на цветовете и регистрация лице/гръб. Той помага да се преодолеят някои от най-големите проблеми в дигиталния печат, като например да се спести от отнемащи време процеси като калибриране, профилиране, корекция на баланса на плътността и регистрацията на лице / гръб без нужда от допълнителни аксесоари и с максимална бързина.

 

Източник: Коника Минолта България 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.